2777
2789
عنوان

ب من بگویید چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 21 پست
قلب مهربونش اینطوری آزرده می شه که همه رو دوست ببینه و ازشون زخم بخوره. بگو هر کسی دوست ما نیست. ما ...

مرسی عزیزم 

چ قد خوب گفتی بهم

واقعا مغزم کار نمیکرد چی ب بچم بگم ک روحیش خراب نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم  چ قد خوب گفتی بهم واقعا مغزم کار نمیکرد چی ب بچم بگم ک روحیش خراب نشه

فدات شم🧡

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
من خیلی رو تربیت بچم وقت میذارم خیلی حواسم ب همه چی هست حتی شوهرمم گفت دوست ندارم مهربونی ای ک پسر ...

مهربونیش از بین نمی ره فقط جهت دار می شه 😊

اگر فکر کنه صد رد صد همه خوب هستن. برداشتش از دنیا اشتباه می شه. با برداشت اشتباه بعدا به مشکل می خوره. 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️