2777
2789
عنوان

ب من بگویید چ کنم

196 بازدید | 21 پست

با سلام و عرض ادب

لطفا من و راهنمایی کنید

ما توی ساختمونی ک هستیم پنج تا بچه هستن با پسر خودم

و ما با کمک مدیر ساختمون پایین و یک سالن بزرگ هستش ک تبدیل کردیم ب کتابخونه و وسایل بازی برای بچه های ساختمون

پسر من هفت سالشه

هرسری میره پایین بچه ها بهش میگفتن ما دوست تو نیستیم

پسر منم ناراحت میومد بالا ب من میگفت منم میپرسیدم چرا و ی جورایی با پسرم حرف میزدم ک مشکلی نیس

تا چندروژ پیش پسرم شدیدا با گریه اومد خونه من خیلی ناراحت شدم و پایین رفتم و از بچه ها پرسیدم چرا

اونا هم گفتن یکی از بچه های ساختمون ک هم سن پسر منم هست گریه میکنه میگه با خشایار بازی نکنین

منم ب پسره گفتم مشکل تو با خشایار چیه

اونم هیچی نگفت و رفت

پسر منم خیلی انفاقا این پسرو دوست داره و باهاش مهربونه و هواشو داره من احساس میکنم اون پسر ب پسر من حسادت داره ک هر سری گریه میکنه ک بچه ها با پسر من بازی نکنن

خلاصه من خیلی ناراحت شدم و ب پسرم گفتم دیگه باه بچه ها بازی نکن ک بقیه بچه ها اومدن عذرخواهی ک تقصیر ما نیس این پسره همیشه گریه میکنه ک ما چرا با بچه تو بازی میکنیم  

تا امروز دیدم پدر  این بچه

اومد در خونه ما و با ی حالت بی ادبانه از من بازجویی کرد ک گفتی پسرت با پسرم حرف نزنه و پیشش نشینه

من گفتم نگفتم نشبنه پیشش گفتم با بچه ها بازی نگنه

چندبار تگرار کرد گفتی یا نه

شوهر منم اومدن و اروم توضیح داد واسش جریانو ک اون اقا انقد با من بد حرف زدن ک شوهرم عصبانی شد و سزش داد و زد و دعوا شد

ناگفته نمونه این اقا کلا بیتربیت و گستاخه و من خیلی باهاشون بامحبت بودم با بچشون مهربون بودحتی من خودم ی بار دیدمش ک گریه میکرد من سریع رفتم گفتم چیه فکر کردم مشکل داره یا کسی اذیتش کرده ک‌باز بچه ها گفتن گریه میکنه ک چرا داریم با بچه تو بازی میکنیم پسر منم مظلوم وایساده بود تماشا و عیچی نمیگفت پسر من خیلی مهربون و با محبته خیلی با همه خوبه ولی اون پسره از چشاش بدجنسی میباره حتی چندبار دیدمش ک یواشکی پسرمو هل میده ولی باز من حرف نزدم چندبار دیذم بچم باهاش حرف میزنه محل ب بچم نمیداره باز من حرف نزدم حتی ب بچمم نگفتم ک حساس نشه 

الان ناراحت پسرم هستم 

این اقا نمیدونم تو راه برگشت مدرسه چی ب بچم گفته بود ک بچم نرسیده بود و استرس داشت  الانم با بغض خوابید من خیلی باهاش حرف زدم خیلی نازش کردم ولی ناراحت بود گفت مامان من امروز باهاش حرف زدم گفتم مگه دوستم نیسنی چرا گریه میکنی پس ب خدا انقد پسرم با محبت و با ادبه ک ب من گفت اشکالی نداره مامان من بازم دوستش هستم

بعدم گیرم ک من گفته باشم با این بچه حرف نزن

ب چ حقی این اقا اومده در خونه من

بچه خودمه اصلا

بعد اومده ب من میگه ب خودم میگفتی منم گفتم جیو میگفتم

زشته من بیام در خونه شما

ولی خودش عین پلیس اول از بچه ها پرسبده بچه من و سین جیم کرده

دارم انیش میگیرم از این هجمه گستاخی و وقاحت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اشتباه میکنه که میخواد دوستش باشه بهش یاد بده از افرادی که اسیب میزنن دوری کنه 

سعی داشتم امشب یادش بدم گفتم بذار چند روز بگذره حساسیت بچم کم شه از این موضوع بعد بگم

بچه ات چرا فکر میکنه همه مثل خودش هستن. باید بتونه از خودش مراقبت کنه. چرا باید هنوزم بگه دوستش هستم؟

به نظرم منطقی نمیاد. یعنی چی پدر اون مزاحم بچه ی شما شده باشه؟!

من بچه بودم همچنین چیزی پیش اومد یه دخترک بی تربیت از سر حسادت و ... کاری کرد پدرش اومد جلوی باقی بچه ها روی من فریاد می کشید. به خونوادم گفتم و چقدر لطف کردن و پیگیری کردن دستشون درد نکنه. اگر نمی کردن الان فکر میکردم خیلی روم تاثیر منفی می ذاشت.

همیچین بچه های عقده و حسودی اصولا پدر مادر نالایقی هم دارن.

اینم به پسرتون بگید هر کسی دوستش نیست.

بره با بچه ها بازی کنه و براشون خوراکی بخره ببره پایین تا دوست پسر شما باشن. برای پسرت تولد بگیر و اونا رو دعوت کن. خلاصه اینجا ثابت کن پسرت از پس خودش بر میاد. غیر مستقیم نه اینکه شما به جای پسرت با بچه ها طرف بشی نه! 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

به پدر اون بچه هم بگید یک بار دیگه از کنار پسرم رد بشی ازت به جرم کودک آزاری شکایت می کنیم.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
بچه ات چرا فکر میکنه همه مثل خودش هستن. باید بتونه از خودش مراقبت کنه. چرا باید هنوزم بگه دوستش هستم ...

ینی من روحیه بچمو خراب نمیکنم ک بهش بگم دیگه با اون بچه حرف نزنه؟

میترسم دست ب روحش بزنم

میترسم قلب مهربونش کدر شه

به پدر اون بچه هم بگید یک بار دیگه از کنار پسرم رد بشی ازت به جرم کودک آزاری شکایت می کنیم.

دوست ندارم حتی ببینمش انقد ک بیتربیته

از بچم بازجویی کرده بود

ینی من روحیه بچمو خراب نمیکنم ک بهش بگم دیگه با اون بچه حرف نزنه؟ میترسم دست ب روحش بزنم میترسم قل ...

قلب مهربونش اینطوری آزرده می شه که همه رو دوست ببینه و ازشون زخم بخوره. بگو هر کسی دوست ما نیست. ما با همه خوبیم و همه رو دوست داریم ولی کسی اجازه نداره کاری کنه ما ناراحت بشیم. بهشون می گیم. می بخشیمشون. ولی اگر رفتارشون عوض نشه اونا دوستای خوب ما نمی شن. و ما می تونیم دوستای بهتری پیدا کنیم.

دوست ندارم حتی ببینمش انقد ک بیتربیته از بچم بازجویی کرده بود

خب به حسابش نرسی از کجا میدونی بازم مشکل ایجاد نکنه؟