2777
2789
عنوان

کمک کنین فکرم درگیره

81 بازدید | 11 پست

پسری که بهش علاقه دارمو دیدم با دوستش تا منو دید کلشو عینه غاز داد بالا نگام کرد😂بعدم تا رد شدم سوت میزد یعنی یسره سوت زد تا جایی که دیگه کاملا محو شدم

چه معنی میتونه داشته باشه احساس میکنم بااین کارش تحقیرم کرده سوت زدن برا یه دختر معنی بدی میده بنظرتون این آقا اولین پسریه که بهش علاقمند شدم اونم چندبار افتاده دنبالم ولی به هردلیلی نشده این بار فک کنم دیگه زد به سیم آخر اگه تجربه داشتین بگین

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
خب یعنی نمیدونه دوسش داری ؟

فک کنم بدونه تو اینستا همو فالو داریم چندباری استوریمو ریپلی کرد که من محلش نکردم ولی سوت زدنش برام شک برانگیزه احساس حقارت کردم اخه معنی این کارش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری که تو خیابون سوت بزنه.... واقعا چطور میتونید همچین پسرای سبک سریو دوست داشته باشین قطعا سنتونم ...

دوس داشتن اصلا دس خوده ادم نیس اون آقا برام جذابه من بهش فک میکنم میدونم که اونم میکنه ولی این حرکتشو درک نمیکنم

دوس داشتن اصلا دس خوده ادم نیس اون آقا برام جذابه من بهش فک میکنم میدونم که اونم میکنه ولی این حرکتش ...

کسی که آدمو دوس داشته باشه به فکرش باشه با احترام برخورد میکنه مگه میشه نشناخته کسیو دوس داشت تحولات دوران بلوغه بهش توجه نکن 

شاید خوشش میاد 

من نمیخوام این کلمه رو بگم ولی احساس میکنم برا زنای خراب سوت میزنن میگم شاید میخواست تحقیرم کنه بااین کارش قبل از اینکارش خیلی پیگیرم بود

کسی که آدمو دوس داشته باشه به فکرش باشه با احترام برخورد میکنه مگه میشه نشناخته کسیو دوس داشت تحولات ...

ن من۱۷_۱۸سالم ن اون آقا قطعا تحولات دوران بلوغ نیس

من نمیخوام این کلمه رو بگم ولی احساس میکنم برا زنای خراب سوت میزنن میگم شاید میخواست تحقیرم کنه باای ...

نه بابا اون کارش خوب نبود خب ولی ربطی به تو نداره

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
نه بابا اون کارش خوب نبود خب ولی ربطی به تو نداره

تمام فکرو ذکرم شده اون آقا البته منو به داداششم نشون داده اونم منو میبینه ری اکشن نشون میده امیدوارم خدا یه راهی جلو پام بذاره