2777
2789
عنوان

فردا صبح میخوام مهریه ام رو ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد مهریتو بگیری💔

یه خونه گرفتم ازش

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
چرا میخوای جدا بشی

فعلا نمیخوام جدا بشم.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
داری جدا میشی؟امیددارم برات بهترینا پیش بیاد‌  خودت بهتر میددنی ولی ب نظر من می ارزه. لابد راه ...

آره میتونم هروقت خواستم مهریه بگیرم.

نه فعلا نمیخوام جدا بشم.

یه مقدار از مهریه تو نگه دار کامل نبخش مردها بدون مهریه موجودات خطرناکی میشن مهریه حکم افسار رو داره ...

الان با غلتک پاچه بزی از رو تمام مردا رد شدی.

تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد.                                   سعدی
چقد مگه

۵۷۰ تا سکه

۲۵مثقال طلا

یه خونه

مگه چند تاست که ۳۰۰تاشو نگه می‌داری ؟؟خوش بحالت

۵۷۰ تا سکه

۲۵مثقال طلا

یه خونه