2777
2789

ز وقتی بچه ام به دنیا اومده خیلی بیشتر از قبل دلم میخواد برم خونه اشون بچه ام سه ماهشه خیلی اذیت میکنه دلم میخواد برم پیش مامانم همونجا بمونم ولی شوهرم نمیاد اونجا نمیتونم برم وقت هایی میخوام برم مثل امشب وقتی میخوام برگردم دلم میگیره 😔 کاش شوهرم قبول میکرد تو کوچه مامانم یه خونه اجاره کنیم خوش به حال اونایی که خونه اشون نزدیک خونه مامانشون هست مثل دوستم خوش به حالش واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد دوری؟ 

خیلی دور نیستیم تو یه شهریم ولی یکی باید ببرمی شوهرمم طهر ها میاد خونه نمیاد خونه مامانم منم از صبح تا ظهر ساعت ۲ تنهام شوهرم ۲ میاد و سه ونیم میره دوباره سرکار تا ۹ونیم شب 

خونه من دوقدم راهه شبا شوهرم نمیمونه بمونه چی بشه دامادمونم همینطور

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شوهرت وزندگیتو بچسب ،خدای نکرده زیاد به مامانت بچسبی  یهو شوهرتم به یکی دیگه چسبید

زیاد نمیدم همونم که میرم فقط چند ساعته شوهرمم خودش هرشب مبره معمولا خونه مامانش 

خیلی دور نیستیم تو یه شهریم ولی یکی باید ببرمی شوهرمم طهر ها میاد خونه نمیاد خونه مامانم منم از صبح ...

باز خداروشکر کن تو یه شهرید من از مامانم اینا خیلی دورم سنمم کمه تنهام تو شهر غریب😭 

من بدون شوهرم حتی خونه مامانم اینا نمی تونم بمونم بعد دو روز دلتنگش میشم اونم همینطور من دوماه یکبار میرم یه روز باهمسرم میمونم دو روز خودم بعد دوباره دو روز باهمسرم😆😆😆😆کلا با همسرمم میمونم 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود