2777
2789

بنا به دلایلی مادره و ظلم نکرده به بچش..میشه یه متن در این مورد بگین که استوری کنم ببینه؟خیلی طرف دلمو شکست با حرفش...

من بچه اولمو دوسال شیر خودمو دادم و همش انواع مریضی ها رو خودش و من داشتیم و هنوزم 6 سالشه درگیرشم.دومی رو دوشیره کردم و سه ماهگی شیرم خشک شد و شیر خشک دیگه دادم و ماشالله قوی هستش و مشکلی نداره.حالا سومی رو باردارم و اون آدم بی درک برگشته بهم گفته این یکیو لااقل شیرخودتو بده..😐انگار من ظلم کردم به دومی شیرخشک دادم.کجان اونایی که سر اولی مجبورم کردن شیرخودمو تحت هرشرایطی بدم؟بیان حالا خرج کمبودای پسرمو بدن دیگه...بابا چرا آدمای این مدلی انقد فوضول و عقب مونده ان چرا انقد بی درکن؟چرا فک میکنن اگه دخالت نکنن و نیش نزنن لال از دنیا نمیرن؟از چیزی که راضی هستیم هم ایراد میگیرن...

سرمون.به.کار.خودمون.باشه#  

چرا به همه کار داریم آخه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون موقع میگفتی چون نمیخواستم مثل تو بد فرم و بد هیکل بشم

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست

وا کن خودت میگی نفهم و فضوله . بارداری این حجم از حال بد بیشتر رو جنین اثر داره گل . 

مادر شما هستی صلاح ببینی شیر خودت رو میدی نه شیر خشک . من خودم مامانم بنده خدا بعد تولدم ضعیف شد بعد ۶ ماه شیر خودش من رو سیر نمی‌کرد تا اینکه اینقدر گریه کردم بردن من را دکتر . گفت خانم این گشنشه و شیر خشک نوشت 

حرف دلمو میزنی😢

من بچمو یکسال و ده ماه شیر خودم دادم خیلی ضعیفه بدنش .

منم تصمیم گرفتم شیر خودمو قطع کنم و شیر پاستوریزه بدم

الان همه میگن چقد ظالمی بچتو ضعیف میکنی 

بخدا ما که مادریم دلمون بیشتر به حال بچه میسوزه صلاحشو میدونیم

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
حالا یه جمله گفته. درسته نباید دخالت کنه اما انقدر آتیشی شدن هم نداره بنظر من. مردم هزارتا حرف میزنن ...

نمیدونم شاید چون باردارم حساس تر شدم.بخدا دارم گریه میکنم خیلی دلم شکست با حرفش😭

حالا یه جمله گفته. درسته نباید دخالت کنه اما انقدر آتیشی شدن هم نداره بنظر من. مردم هزارتا حرف میزنن ...

زن خوب و مهربونی هم هست خیلی کمکم کرده.یکی از بستگانه..ولی این حرفش داغونم کرد

زن خوب و مهربونی هم هست خیلی کمکم کرده.یکی از بستگانه..ولی این حرفش داغونم کرد

خب عزیزم همونجا بهش میگفتی کوتاه که به فلان دلیل شیر خودتو ندادی. آره حساس شدی. مردم هزارتا حرف میزنن که خیلیاشم از رو قصد خاصی نیس و چون عادت دارن حرف بزنن همینجوری حرف میزنن و وسطش یه چیزی به آدم برمیخوره. حرفتو میزدی بهش انقد خودخوری نمیکردی.الانم برات مهم نباشه. از رو دخالتم گفته باشه واقعا مهم نیس تو کار خودتو بکن

خب عزیزم همونجا بهش میگفتی کوتاه که به فلان دلیل شیر خودتو ندادی. آره حساس شدی. مردم هزارتا حرف میزن ...

میدونه گفتم که من قبلا کامل براش تعریف کرده بودم داستان شرخشکی شدن دخترمو.تاپیک قبلمم هست اگه تونستی بخون عزیزم

میدونه گفتم که من قبلا کامل براش تعریف کرده بودم داستان شرخشکی شدن دخترمو.تاپیک قبلمم هست اگه تونستی ...

الان خوندم. کلا بنظرم حساسی. به کسی ربطی نداره تو بچتو چجوری بزرگ میکنی و قرارم نیس دیگرانو توجیه کنی یا انقد فک کنی راجع به حرف و نظرشون.بیخیال بابا من بودم کلا جواب نمیدادم محلم نمیذاشتم. میگفتم یا از رو خساست این حرفا رو میزنه یا دخالت. در هر دو حالت حوصله توضیح برا دیگرانو ندارم. هر جور دوس دارن فک کنن