2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

158 بازدید | 7 پست

خواهر شوهرم همش دخالت می کرد و گاهی طعنه کنایه می زد بهم یه بار جوابشو دادم و به شوهرم گفتم کاراشو اونم به مادرش گفت که جلوشو بگیره حالا یه کاری کرده که انگار من مقصرم و من باعث جدایی اونو داداشش شدم 

بعد مادر شوهرم واسطه شد که تموم شه دعوا مرافه ما هم مثلا آشتی کردیم ولی از این به بعد رو نمیدونم چطوری باهاش برخورو کنم که مثل قبل نشه و فکر نکنن بازم تقصیر منه 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
ا
9
90%
ا
1
10%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش رو نده

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
چی شد بعدش چیکار کردین 

گیردادحامله شومگه من نبودم فلان نبودبایدبچه بیاری .منم مودبانه گفتم کسی الگومن نیس یه نظرشخصیه اگه الگوباشه خواهراخودم بعدچهارسال اقدام کردن.به شوهرم بااخم برگشت نگاه کردگفت مگه دست خودشه ودادبیدادشوهرم یواش گفت ولش کن بحث نکن به اجیشم گفت بسه خواهرشوهربازی به عهده خودمونه باباشم تاییدکردیدفه پاشدرفت محل نذاشت دیگه مااومدیم خونه مادرشوهراون میرفت بعدمادرشوهرم گفت رابطه خواهرداداشوچراخراب کردی😑😑😑گفتم من چیزخاصی نگفتم که بعدشوهرم گفت اون جدابامن دعواکردمشکل خودشه مادرشم برزخی شدبعدش شوهرم بش پیام داداشتی کردن ولی ازاولش بامن برخورددرست نداره

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
گیردادحامله شومگه من نبودم فلان نبودبایدبچه بیاری .منم مودبانه گفتم کسی الگومن نیس یه نظرشخصیه اگه ا ...

این وسط مادر شوهرو نگاه کن مال من مثلا میونه داری می کنه ولی میدونم طرف دخترشه