2777
2789

دلم خاس 

نوش جانت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاشقشونم🤤🤤😋😋😍

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇
من تلکرام ندارم تو رو خدا دستورش و به منم بده

یک کیک یزدی خوشمزه😉

#کیک_یزدی_خانگی😋

📝موادلازم :
تخم مرغ ۳ عدد
آرد شیرینی پزی ۳۰۰ گرم ( ۲ لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ لیوان )
روغن ۳/۴ لیوان  
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
ماست شیرین ۳/۴  لیوان  
پودر هل ۱ قاشق چایخوری  
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم
زعفران درصورت تمایل یک ق غ غلیظ

📝طرز تهیه :

فر را دردمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم شود ؛ شکر را با تخم مرغ ۵ دقیقه بادور تند همزن مخلوط کنیدتا کرم رنگ و کشدار شود.
بعد ماست ، روغن و گلاب وعسل را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس پودر هل ، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و روی مایه کیک کم کم الک کنید و با قاشق هم بزنید ( در حد مخلوط شدن کافی است و نیازی به هم زدن زیاد نیست ). قالب های کیک رو با ۲/۳ مواد پرکنید و در فر به مدت ۳۰ دقیقه قراردهید تا طلایی شوند .‌

نکات 👇👇
💫 در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران دم کرده در این کیک استفاده کنید
💫 برای پخت کیک فضای فر باید داغ باشد تا کیک ها خوب پف کنند.
💫 یکربع اول با دمای ۲۰۰ درجه و یکربع دوم با دمای ۱۸۰ درجه بذارید تا کیک ها پخته شوند.

نوش جان 🥰

@ideaafood