2777
2789

بخدا دارم دیوونه میشم دخترم۱۱ماهشه خیلی بی خوابی دارم از خستگی میمیرم

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

ببین دندون درمیاره اکه آره بهش پاراکید بده بخوابه خودتم بخواب منم داغونم 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یکی کمک بگیر. مامان یا خواهرت یا خاله یا دختر خاله. روزی سه جها. ساعت نگهش دارن بخوابی. 

دختر منم همینطوری بود. از بی‌خوابی مور مور میشد تنم. بعضی روزا میرفتم خ. نه مامانم سه جهار ساعت پیش مامانم بود من تو اتاق درو می‌بستم میخوابیدم. 

شبا بهش شبرمایع اینفترینی بده که شیر درست نکی راحت استراحت کن کمک بگیر کارتون بژار ببینه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

نه خبری از ورم لثه واینا نیست،شبا چشماشو باز نمیکنه ولی همش نق میزنه شیر خودمو میدم همش باید نشسته کنارش باشم

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
نه خبری از ورم لثه واینا نیست،شبا چشماشو باز نمیکنه ولی همش نق میزنه شیر خودمو میدم همش باید نشسته ک ...

بچه منم نق میزنه هر نیم ساعت تا صبح هی باید شیر درست کنم هر یک ساعت شیرفاسد میشه همش تو استرسم شیر شب سغی کن فطع کنی بجاش پستونک چ آب حوشیده سرد شده بده ولی پنج ساعت بیشتر نباید بدون شیر باشه

از یکی کمک بگیر. مامان یا خواهرت یا خاله یا دختر خاله. روزی سه جها. ساعت نگهش دارن بخوابی.  دخ ...

خواهر تنهام کسی اطرافم نیست بعضی وقتا دلم بحال خودم میسوزه خودم خواب ندارم خونه ی بهم ریخته. بچه مدام دنبالم دیگه دارم دیوونه میشم

بچه منم نق میزنه هر نیم ساعت تا صبح هی باید شیر درست کنم هر یک ساعت شیرفاسد میشه همش تو استرسم شیر ش ...

شیر خشک براش خریدیم ولی لب نمیزنه پستونکم اصلا از اولش نگرفت .اخر شبا غذا نمیخوره دیگه مجبوری نصف شب از بس شیر میخوره که دیگه شیری نمیمونه باید خودم مدام بخورم که شیرم بیاد از یطرفم اضافه وزن پیدا کردم افتضاح😟😟😩😩😩😩😩😩😩

شیر خشک براش خریدیم ولی لب نمیزنه پستونکم اصلا از اولش نگرفت .اخر شبا غذا نمیخوره دیگه مجبوری نصف شب ...

الهی