شماموقع بی پولی چیکارمیکنید بغیر ازقرض گرفتن بایه نوزادشیرخشکی ده روز مونده به حقوق وهمین دیروز پول قرض گرفتیم یمقدارهمش رفت براشیرخشک و پوشک سر هیچی موندیم خیلی ناراحتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی به نی نی پول ندادن سخته من مادرم میداد وقتی گیر میکردم پوشک نگیر کهنه کن شیرخشک واجب تره
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اول اینکه وقتی در این حد بی پول باشیم نباید بچه بیاری . حالا که خدا خواسته و بچه اوردی باید فکر یه کار باشی . یه مهارت یاد بگیری . یکی از دوستای من پیازداغ درست می کنه یا فلافل یا سبزی پاک می کنه . خونگی ها مشتریشون بیشتر از حاضریه
برو خانه بهداشت بگو از کسی شنیدم خانه بهداشت شیرخشک یارانه ای میدن خالا دقیق نمیدونم یه سوال بپرس
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم