2777
2789
عنوان

بی پولی

202 بازدید | 29 پست

شماموقع بی پولی چیکارمیکنید بغیر ازقرض گرفتن بایه نوزادشیرخشکی ده روز مونده به حقوق وهمین دیروز پول قرض گرفتیم یمقدارهمش رفت براشیرخشک و پوشک سر هیچی موندیم خیلی ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به نی نی پول ندادن سخته من مادرم میداد وقتی گیر میکردم پوشک نگیر کهنه کن شیرخشک واجب تره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

سخته ایشالا خدا به پولتون برکت بده

اول ماه که حقوق گرفتین سریع نیاز یه ماه بچه از شیرخشک و پوشک رو بخرید بذارید کنار

اونجوری لااقل تحمل شرایط آسون‌تره چون خیالت از بچه راحته

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

اول اینکه وقتی در این حد بی پول باشیم نباید بچه بیاری . حالا که خدا خواسته و بچه اوردی باید فکر یه کار باشی . یه مهارت یاد بگیری . یکی از دوستای من پیازداغ درست می کنه یا فلافل یا سبزی پاک می کنه . خونگی ها مشتریشون بیشتر از حاضریه

برو خانه بهداشت بگو از کسی شنیدم خانه بهداشت شیرخشک یارانه ای میدن خالا دقیق نمیدونم یه سوال بپرس

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
سخته ایشالا خدا به پولتون برکت بده اول ماه که حقوق گرفتین سریع نیاز یه ماه بچه از شیرخشک و پوشک رو ...

همین کارو میکنیم حقوق شوهرم ۳تومنه که دومیلیون قسطه باماهی ۱تومن کل خرجمونو سرمیکنیم والبته بابام کلی کمکمکمون میکنه اما بااین خرجا به هیچ جا نمیرسیم

همین کارو میکنیم حقوق شوهرم ۳تومنه که دومیلیون قسطه باماهی ۱تومن کل خرجمونو سرمیکنیم والبته بابام کل ...

خدا برات گشایش پیش بیاره

با بچه کوچیک خودتم شرایط کار کردن نداری

نمیدونم این مسئولین چرا از شرم نمیمیرن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
برو خانه بهداشت بگو از کسی شنیدم خانه بهداشت شیرخشک یارانه ای میدن خالا دقیق نمیدونم یه سوال بپرس

اون برای کسایی که شیرندارن منم ندارم ویعنی بچم نمیگیره  وشرایط خاصیه فک کنم

خدا برات گشایش پیش بیاره با بچه کوچیک خودتم شرایط کار کردن نداری نمیدونم این مسئولین چرا از شرم نم ...

ممنونم واقعا تحت فشاریم بااینکه توشهرکوچیکی هستیم وخیلی قناعت میکنیم بخدا خسته شدیم همین الانم باشوهرم داشتم درددل میکردم تنها داراییمون یه انگشتر نیم گرمی که برابچم گذاشتم ولی بااین شرایط شایدمجبورشیم بفروشیمش