2777
2789
عنوان

شماره یک خانم روی گوشی همسرم

245 بازدید | 33 پست

سلام خانوما

چند روز قبل یه پیام توی واتساپ شوهرم دیدم، که یه سلام و احوال پرسی مودبانه بود، و طرف نوشته بودش سال پدرتون اومدم سر مزار اما شما نبودید و سعادت دیدارتون رو نداشتم. شوهرم هم نوشته بود کم سعادتی از من بوده .عکس پروفایلش هم عکس پسربچه بود. یه حس بدی بهم دست داد، از شوهرم پرسیدم این کیه؟گفت نمیدونم.

دوباره دیشب طرف پیام داده سلام خوبین؟ من خیلی دلم تنگ شده و میخوام ببینمتون. ببخشید این رو میگم اما خییییلی دوست دارم ببینمتون!

من به شوهرم گفتم بهش پیام بده شما؟ گفت باشه میدم، گفتم همین الان بده. گفت بهم شک داری؟ گفتم نه! ولی میخوام بدونم چرا یه خانوم باید دلش برات تنگ بشه! گفت از کجا میدونی خانومه؟ گفتم از نوع تایپش.هیچی نگفت، طوری ک فهمیدم میدونه طرف کسه. گفتم پس میدونی کسه و نمیخوای به من بگی..

گفت من همه چیز رو به تو میگم همیشه ، اما این یه موردیه که به تو ربط پیدا نمیکنه و پای آبروی کسی درمیون هست برای همین نمیتونم بهت توضیح بدم، کلی باهاش حرف زدم و از هر راهی خواستم بفهمم کیه که بهم نگفت. منم خیلی ناراحت شدم. یواشکی شماره اش رو برداشتم و زنگ زدم تا ببینم اصلا واقعا زن هست یا نه! وقتی برداشت صدای یه خانم مسن بود، منم قطع کردم.

من به شوهرم اعتماد دارم، میدونم بهم خیانت نمیکنه و اهل این حرفا نیس، به علاوه اینکه طرف صداش میخورد همسن های مامانش باشه شایدم بزرگتر! اما هم ناراحتم که بهم نمیگه، هم خیلی کنجکاوم که بدونم طرف کیه، هم بالاخره یک زن هستم و دوست ندارم کسی به همسرم اینطوری پیام بده.

حالا موندم چیکار کنم؟ به خانومه زنگ بزنم یا پیام بدم و مودبانه بپرسم چیکار داره با همسرم؟

یا هیچ کاری نکنم؟

اصلا موندم به خدا، این که بهم نگفت خیلی درد داشت برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کسیه که حکم مادری در گردنش داره  شاید همسرت بچه اون خانواده نیست شاید کسی که تو بچگی بهش شیر داده هزار شاید

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
ینی استارتر خیلی بی تربیته

منظورش کیه هست مشکل از کیبوردشه

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

شاید زن باباشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم