2777
2789
عنوان

مشکوک ب بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست
خب تو ک تو دوران عقدی چرا بیشتر مواظب نیستی؟؟؟؟ ب نظر من برا همین میگن تو عقد رابطه نباشه. ولی اگ خب ...

آره واقعا...اشتباه کردم بعد بااراده ی خودم نبود شوهرم یهویی انجامش داد حواسمون نبود🥺😭

من ۴ روز از موعدم گذشته دو روز پیش بی بی زدم منفی بود الانم سر درد شدید دارم میخوام آرامبخش بخورم م ...

خوردن هر قرصی در بارداری ممکنه خطرناک باشه و محض احتیاط نخور با ب دکتر بگو

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی استرس دارم شاید واسه همینه اماالان یک ماهه منتظرم پریود نشدم

نگران نباش عزیزم باردار نیسی

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
آره واقعا...اشتباه کردم بعد بااراده ی خودم نبود شوهرم یهویی انجامش داد حواسمون نبود🥺😭

اشکال نداره کاریه شده ولی اول ببین شاید خبری نباشه معمولا یه ماه بعد پری بی بی حتما حتما مثبت میشه حتما خبری نیست ک نشد

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
حتی استامینوفن هم؟

استامينوفن ساده نه 

الان خانومای روشن فکر کجان ک میگفتن عقد چ اشکالی داره رابطه کامل زن و شوهرن دیگه. ببینن این نمونش ک دعا میکنه حامله نباشه.

استارتر جون با شما کاری ندارماااا ان شالله ک باردار نیستی .برو دکتر زنان ببین مشکل چیه. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
اشکال نداره کاریه شده ولی اول ببین شاید خبری نباشه معمولا یه ماه بعد پری بی بی حتما حتما مثبت میشه ح ...

❤️😘

عزیزم

کسی میدونه علائم کیست چیه؟و چرا بوجود میاد

❤️😘 عزیزم کسی میدونه علائم کیست چیه؟و چرا بوجود میاد

کیست علاعم مو در میاد در ناحیه استخون گونه ران. و اینا و شکم باد میکنه آدم میگه شاید بارداره پریودی هم عقب میوفته. ن عزیزم دلیلشو تو گوگل بزن