2777
2789
دختر منم 4 ماه و 14 روزشه درست بهش شیر نمیدی یا اگرم میدی شیرت قوت نداره اگر فقز شیر خودتو میخوره ...

من فقط شیر خشک میخوره بعد جوریه که به زور نمیخوره یعنی با بازی ایناهم نمیخوره لباشو سفت میکنه بعد با بازی اینا که شیشه رو تو دهنش کردی همه ی شیرارو تو دهنش نگه میداره بعد لز گوشه لبش میده بیرون تو خوابم سرشو برمیگردونه مگه اینکه گشنش باشه بخوره خودش یعنی فسقل بچه خیلی فیلمه به خدا

عشقای میشه  برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین  ❤

برادرزاده‌منم‌‌نوزادی‌اینطور‌شده‌بود‌فقط‌باداروی‌دل‌درد‌وغرغر‌شیر‌می‌خورد‌‌حتی‌دکتر‌هم‌نفهمیده‌بود‌بچه‌ی‌چهل‌روزه‌اسهال‌شده‌مادرم‌فهمید‌بردینش‌دکتر‌دارو‌داد‌فورا‌خوب‌شد

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط شیر خشک میخوره بعد جوریه که به زور نمیخوره یعنی با بازی ایناهم نمیخوره لباشو سفت میکنه بعد با ...

حتما مزه شیر دوست نداره

استاتر خدا وکیلی کدوم شهری بیام با هم ببریم بچه رو دکتر

احساس میکنم خیلی بی خیالی

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
حتمااااا ببر دکتر به قول دوستمون باید ازمایش کشت ادرار بده شاید خدانکرده خدانکرده انگل داره اصلا ای ...

رفتم دکتر همه کاز کردم شربت زینک و مولتی و آدزیر همرو بش میدم ازمایشو اینام مشکلی نداشت نمیدونم چکنم دکتر گف غذارو شرو کن با قاشق که هرگز نمیخوره بهترین چیزم بهش بدی نمیخوره با قاشق تو شیشه بهش میدم مثلا یه شیشه حریره بادومو ۹ ساعت طول میکشه تا بخوره آخه من چکنم

شوهرمم کپل خودمم وزنم خوبه معمولیم 

حتما مزه شیر دوست نداره استاتر خدا وکیلی کدوم شهری بیام با هم ببریم بچه رو دکتر احساس میکنم خیلی ب ...

نه به خدا میگم که بهترین دکتر بردمش همه ازمایشیم گرفته از نینی  گفت هیچ مشکلی نداره 

مارک شیرشم ۶ بار عوض کردم فقط ببلاکو بهتر خورد الانم ببلاک استفاده میکنه با کلی مولتی ویتامین و زینک پلاس و آدزیر ولی باز همونه شب تا صبحم هر یه ساعت براش شیر درست میکنم دوتا موک میزنه دور بعد توف میکنه ولی اگ گشنه بشه و خودش دلش بخواد خوب میخوره 

برادرزاده‌منم‌‌نوزادی‌اینطور‌شده‌بود‌فقط‌باداروی‌دل‌درد‌وغرغر‌شیر‌می‌خورد‌‌حتی‌دکتر‌هم‌نفهمیده‌بود‌ب ...

اخه این اسهال نیس دلش سفت سفت کار میکنه  منم بهش همه چی میدم ولی بازیگوشه و دل به غذا نمیده

سفت‌سفت؟یبوسته؟

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
وای چقدر کم ببر دکتر شیرشو عوض کن

شیرشو عوص کردم ۶ بار تا الان از آپتامیلو نان و تروویتال و .........

همرک استفاده کردم فقط ببلاک دوست داشت بهتر میخورد البته بگم من خودم بد غذا و بازیگوش بودم😭😭😭

مگه میشه؟؟؟؟؟ یا خدا شیر خودتو میدی؟؟؟؟؟ این بچه رفلاکس پنهان داره حتما

نه شیر خشک دلدرد و بالا اوردن اینا نداره ها مثلا باید حتما کارتون ببینه با گوشی تا یه ذره شیر بخوره

شیری که میدیش چرب نیست نمیسازتش

۶ بار شیر خشکش رو عوض کردم ببلاک رو هم دکتر شد هم چرب تره همس هم مزشو دوس داره و بهتر بقیه میخوره

مگه دکتر نمیبریش؟اگه هم نه که بهتره ببری..اون کمکت میکنه. شیر خشک مناسب معرفی میکنه اگه نیازه ازمای ...

بردمش بهترین دکتر آزمایشم نتیجش خوب بود مولتی ویتامین خارجی میخوره قطره آدزیر میخوره شربت زینک پلاسش میدم دکتر شیر خشک ببلاکو گف چرب و خوبه اونم میدم به نسبت بهتر میخوره ولی کلا مقاومت میکنه و بازیگوشه خیلییی مثلاحتما باید کارتون ببینه با گوشی که بشینه شیرشو بخوره آخه بچه ۴ ماهه انقدر قرتی؟؟؟؟؟؟؟

حتما ببرش دکتر خیلی کمه وزنش

به خدا بردم جواب آزمایشو اینام اوکی بوده دیگه نمیدونم دکتر گفت بهش زمان بده این بچه یهو خوب میشه گفت یه مدت مصرف کن داروهارو خودش تاثیرشو میبینی و جبران میکنه این روزارو