کیا بیخیالن از چیزی نمیترسن زیاد استرس ندارن کلید موفقیتتون چیه بیاید یه کم توضیح بدید من خودم وسواس و ترس شدید بیماری دارم دلم میخواد خودمو درمان کنم بدون دارو هر کسی میتونه کمکم کنه لطفا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اما ترس از بیماری هم دارم. یه مدت پانیک داشتم . هیچ راهی نداره جز مشاور .و یا اینکه با خودت ارتباط بگیری بتونی با خودت حرف بزنی و ب خودت روحیه بدی باور کنی که هیچی نیس
من یه پیج زدم تا بتونم کسب درآمد کنم خوشحال میشم از نزدیک با کارهای من آشنا شید اول راهم و به حمایت شما عزیزان نیاز دارم آدرس پیج در اینستاگرام https://www.instagram.com/aza_silk/ ازتون خواهش میکنم فالو کنید و به دوستانتون معرفی کنید
صب تو شهرمون زلزله اومده همه تو تکاپویه ترسو وسیله جمع کردنن ولی من ریلکسم😂
دست خودم نیست اصلا نمیتونم استرسی باشم😅
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بندع دکترا بیخیالی دارم راز موفقیتمم اینه ک ببین همه ادما یه روزی به دنیا اومدن و ی روزی ام میمیرن پص چیز شاخی نیص ک ادم بخواد بترسه .....بالشت و بردار و تخت بخواب این چیزا چیه بش فک میکنی
بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :) خدامو دوص دارم :) دور و نزدیک از دین:) ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:) دیه ی آدم چقدع:) صی ۱۰۰میلیون؟:) آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :) کهـ قد خدام بخوامش؟:) کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:) نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:) خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین،،و کتاب چشم دلبگشا از خانوم کاترین پاندر مترجم گیتی خوشدل،،،بهترین کتابیه که باعث میشه افسردگی،،استرس،،اضطراب درمان بشه،،کتاب روان شناسی انگیزشی هست