2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید بخاطر بچه هام

388 بازدید | 39 پست

حالم بده هر دعا هر ذکر هر نماز هر سوره بگید خوندم اما هیچی درست نشده شب و روز ندارم همش گریه همش استرس با دوتا بچه دارم طلاق میگیرم تو تاپیکهاژ فیلم هست منم راضی ام ب طلاق اما حقم نمی‌ده اذیتم می‌کنه نابودم کرده خوردم کرده جلو کس و ناکس تو روخدا فقط و فقط دعا کنید برام بخاطر دل پاره پاره ام بخاطر دل شکسته بچه هام فقط دعام کنید خیلی تنهام خیلی بی کسم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

حضرت زهرا دلت و اروم‌کنه عزیزم🙏🏼😔

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️

بیا به این تاپیک مطالعه کن بدردت میخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5696788/خواندن-۲۰-روزه-قران-و-حاجت-رواییقابل-توجه-اونهایی-که-نی-نی-سالم-و-صالح-میخوان-و-یا-ازدواج-خوب

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الهی بگردم عزیز دلم 

ماکوچیکا خدامون بزرگه♥️

یه شهریوری😊 عاشق پیتزا 😋داری یه جوجه رنگی به نام رایان 🐥یه مامان قوی شاد مهربون😁 معتاد گوشی😐و نی نی سایت 🙃 کاربری ۱۲ امه تورو خدا رحم کن نی نی یار جان😘تیکر تولد ۱سالگی گل پسرمه😍تا امکانات سایت پس نگیریم اروم نمیگگگییریییم

تاپیک اخرممم بیا بخون خیلی بدردت میخوره

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

به حق ۱۴ معصوم مشکلت حل شه گلم.همچنین‌همه گرفتارا

الهی آمین صلوات  فرستادم

۰۵۱۴۸۸۸۸ زنگ بزن حرم امام رضا ع و به جان مادرشون حضرت فاطمه س و امام جواد ع قسمشون بده واسطه بشن براحل مشکلت

خیلی دعا وچله هست

زیارت عاشورا ایت الله حق شناس و زیارت حضرت محمد ص و دعای توسل و عاشورا و حدیث کسا و زیارت ائمه و ذکر صلوات و استغفار و...

تو بیست روز ختم کل قرآن امکان داره؟؟؟

اره عزیزم کسی که من این ختم رو ازش باد گرفتم تو ۱۱ روز ختم کرد کل قران رو