2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید بخاطر بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 39 پست
نه والا دنبالش نرو من رفتم پولم خوردن پیشنهاد میدم برا حل مشکلت چله حق شناس بگیر

شما بودین ک اومده بودین اهواز ؟

منم خیلی پولم خوردن کلیم ختم گرفتم ولی هیچی ب هیچی

گفتم جای مطمن اگ بود اونجا برم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
شما بودین ک اومده بودین اهواز ؟ منم خیلی پولم خوردن کلیم ختم گرفتم ولی هیچی ب هیچی گفتم جای مطمن ا ...

نه من نبودم؛؛؛نرو دیگه سراغ این کارا؛؛حرز امام جواد بگیر و چله حق شناس بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من نبودم؛؛؛نرو دیگه سراغ این کارا؛؛حرز امام جواد بگیر و چله حق شناس بگیر 

اخه مطمنم برامون دعا زدن شاید ۳۰ بار سرکتاب گرفتم هربار میگ دعاهست.بخاطر دست رو دست گزاشتنم هم بدبخت شدم هی گفتم خدا خودش درستش میکنه  😭ولی واقعا شوخی بردار نبودن ای دعا طلسما .

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
وضعیت الان من خوب نیست صلاح چیه ؟؟صلاح اینه من با دوتا بچه هام بخاطر شوهرم و خانواده اش و چندزن هرزه ...

منم همین قد بیچاره ام

🙏خدا جونم دل همه رو شاد کن دل همه منتظرا مخصوصاً مامانای آینده نی نی سایت
اخه مطمنم برامون دعا زدن شاید ۳۰ بار سرکتاب گرفتم هربار میگ دعاهست.بخاطر دست رو دست گزاشتنم هم بدبخت ...

همش دوروغه اونجور میگن که بترسی پول بدی باطل کنن و دعای محبت و چرت و پرت منم تز ناچاری چند بار پول دادم اما توبه کردم و فقط سپردم به خود خدا

🙏خدا جونم دل همه رو شاد کن دل همه منتظرا مخصوصاً مامانای آینده نی نی سایت