حالم بده هر دعا هر ذکر هر نماز هر سوره بگید خوندم اما هیچی درست نشده شب و روز ندارم همش گریه همش استرس با دوتا بچه دارم طلاق میگیرم تو تاپیکهاژ فیلم هست منم راضی ام ب طلاق اما حقم نمیده اذیتم میکنه نابودم کرده خوردم کرده جلو کس و ناکس تو روخدا فقط و فقط دعا کنید برام بخاطر دل پاره پاره ام بخاطر دل شکسته بچه هام فقط دعام کنید خیلی تنهام خیلی بی کسم
نه والا دنبالش نرو من رفتم پولم خوردن پیشنهاد میدم برا حل مشکلت چله حق شناس بگیر
شما بودین ک اومده بودین اهواز ؟
منم خیلی پولم خوردن کلیم ختم گرفتم ولی هیچی ب هیچی
گفتم جای مطمن اگ بود اونجا برم
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه من نبودم؛؛؛نرو دیگه سراغ این کارا؛؛حرز امام جواد بگیر و چله حق شناس بگیر
اخه مطمنم برامون دعا زدن شاید ۳۰ بار سرکتاب گرفتم هربار میگ دعاهست.بخاطر دست رو دست گزاشتنم هم بدبخت شدم هی گفتم خدا خودش درستش میکنه 😭ولی واقعا شوخی بردار نبودن ای دعا طلسما .
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜