2777
2789
عنوان

روابط خانوادگیه قشنگ😍

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 45 پست
شاید باشم. 😀پدرشوهرت زندست ؟ 

اره

شوهرمن تک پسره😁😁

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
من با خاهرشوهرم مث رفیق صمیمی ام. چیزایی میدونه ازم ک ب مامانمم نمیگم حتی. یوقتایی از شوهرم ناراحت م ...

غلط املاییات بود عشقم 😊

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خواهر دارم اسمش شیرین هس متولد ۷۴ هم هس  🤣🤣نکنه خودتی شیرینننننو

نمیدونم والا😃😃اشکالی نداره ک .منم خاهرت😘

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
من انقدا صمیمیم نیستم ولی با هم بدم نیستیم

خب پس مشکل چیه؟

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘
ن. منم انقدر مشکلات دارم ولی هرچیزی قاعده خودشو داره

میشه یه سوال تو تایپیکت بپرسم. من مادرشوهرم یا برادر شوهر خخواهر شوهر پدرشوهر.. هیچ کدوم به من زنگ نمیزنن فقط پدرشوهرم به شوهرم ز میزنه میگه بیاید خونه ما مادرشوهرم هم خیلی خیلی کم به شوهرم زنگ میزنه.. این یعنی چی ؟!

غلط املاییات بود عشقم 😊

غلط املایی نیست. درستشو میدونم . کلا مدل تایپ کردن اینجوریه😊

میشه یه سوال تو تایپیکت بپرسم. من مادرشوهرم یا برادر شوهر خخواهر شوهر پدرشوهر.. هیچ کدوم به من زنگ ن ...

ب منم این چن سال اصلا زنگ نمیزدن. ولی اونا هرجا مسافرت میرفتن من اولین نفربهشون زنگ میزدم تااینکه زدو کرونا گرفتن جفتشون‌. هیچکس ی وعده غذا نیاورد براشون. دخترش یبارم سر نزد بهشون ولی من ۱ماه هروعده غذا+سوپو و آب هویجو آب سیب بسته بندی میکردم میفرستادم براشون. اونجا شد ک دگ شدم همه چیزشونو ی سرما میخورم ۳۰۰بار میزنگن بهم. 

غلط املایی نیست. درستشو میدونم . کلا مدل تایپ کردن اینجوریه😊

غلط املایی هستن 

مدل تایپ بهانه است عزیزم 

رسم الخط که شخصی نمیشه

اینطوری باید ٨٥ میلیون نوع رسم الخط داشته باشیم

بهرحال هرجور راحتید 

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
میشه یه سوال تو تایپیکت بپرسم. من مادرشوهرم یا برادر شوهر خخواهر شوهر پدرشوهر.. هیچ کدوم به من زنگ ن ...

با خوبی کردن خودتو بزرگ کن همیشه. سعی کن بی حاشیه باشی

غلط املایی هستن  مدل تایپ بهانه است عزیزم  رسم الخط که شخصی نمیشه اینطوری باید ٨٥ میلیو ...

😕😕

ب منم این چن سال اصلا زنگ نمیزدن. ولی اونا هرجا مسافرت میرفتن من اولین نفربهشون زنگ میزدم تااینکه زد ...

من همه ی این کارارو کردم هفته ای ۳بار میرفتم سر میزدم نوشو میبردم پیشش ببینه .. درصورتی که دخترش۲هفته یه بار میومد دیدنش ولی همه ی این کارارا افاقه نکرد . .هی شوهرم خودم دورشون بودیم کمکشون میکردم ولی هیچی.. به شوهرم به گلایه میگم سرخ میشه