2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@flfli     خانوم معلم تشریف بیارین...

سلام صبحت بخیر گویا چندساعت دیر جواب دادم ببخش جانان 🙏🌹🌹❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
مرسی عزیزم

سلام جانا نبودم و دنیا جان صدام کردن شما سوال داشتی من معلم هستم ولی دبیرستان تدریس میکنم انشالا بتونم به سوالاتت جواب بدم🌹🌹🌹🌹🌹

سلام جانا نبودم و دنیا جان صدام کردن شما سوال داشتی من معلم هستم ولی دبیرستان تدریس میکنم انشالا بتو ...

سلام عزیزم ممنونم ک جواب دادین.. نمیدونم میتونین یا ن من دانشجوام باید طرح درس اماده کنم میخوستم راهنمایی بگیرم از یه معلم 🤦‍♀️یکم گیج شدم 

سلام عزیزم ممنونم ک جواب دادین.. نمیدونم میتونین یا ن من دانشجوام باید طرح درس اماده کنم میخوستم راه ...

سلام مجدد جانان سرم شلوغ بود دیر شد بقول شیرازیا شرمنده 😊🙏

طرح درس چند جور هست روزانه و ماهانه و سالانه البته نمیدونم چندسال سابقه هستی عزیزدلم یه طرح فورمالیته هست برای پرونده ارزشیابیتون لازمه ولی شما باید سرکلاس شاگرداتو ببینی و میزان پذیرش بارعلمیشونو بسنجی وبعد تعیین کنی که چه میزان درس روزانه باید بدی وچه کارهایی باید تو کلاس بکنی 

فقط یه نصیحت خواهرانه یه دفتر داشته باش همیشه کارایی که سرکلاس انجام میدی چنددقیقه اخر کلاس یاداشت کن و کارای جلسه بعدتو بنویس اینجوری یادت میمونه حتما هم تعداد جلساتتو با توجه به تعطیلی حساب کن که زمان کم نیاری بازم هم اگر سوالی بود هستم موفق باشی جانان🙏🌹🌹🌹🌹💗💗💗

سلام مجدد جانان سرم شلوغ بود دیر شد بقول شیرازیا شرمنده 😊🙏 طرح درس چند جور هست روزانه و ماهانه و ...

خواهش میکنم گلم دشمنت شرمنده عزیزم.. استادمون سالانه و روزانه خواسته فرم اونچیزی ک باید انجام بدیم هم داده گفته باتوجه ب این بنویسین.. ینی معلم نیستم. فقط بهمون گفته ک کلیپ پر کنین ک دارین درس میدین.. حالا سالانع رو نمیدونم چطوری تنظیم کنم 🤦‍♀️

سلام فاطمه جون خوبی ندیدمت ان شالله خوب باشی عریزم

سلاااام فدااات بشممم چطوری خوبی؟ من هییییی چی بگم فعلا ک خدا داره امتحانم میکنه و همه چی بهم خورد نمیدونم چی میخاد ب سرم بیاد... تو چطوری عزیزم؟ خواهرت ازدواج نکرد؟ 

سلاااام فدااات بشممم چطوری خوبی؟ من هییییی چی بگم فعلا ک خدا داره امتحانم میکنه و همه چی بهم خورد نم ...

بدنیستیم نه عزیزم ان شالله حاجتت روابشه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)