طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 عنوان گهواره برقی فورمامز 450 بازدید | 8 پست بچه ها من خیلی گهواره برقی 4moms میخوام کجا بیارم 😣😣 چقدر گرونه خو لعنتی قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون 1399/10/29 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 اصلا به درد میخوره؟کسی داشته؟ارزش خریدن داره؟ قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
الناز000 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 15780 دیوار و اینستا ازین گهواره ها خیلی میذارن . دست دو هست ولی چون کم کارکرده خیلی تمیزه و قیمت پایینتر اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
موناخانومم عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 7239 آره خوبه دوست من دو سال پیش فکر کنم ۴ میلیون خرید خیلی به دردش میخورد الان بالای ده میلیونه فکر کنم
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 چنده مگه؟ اینا ک تو اینستا ۵تا ۷ تومن تازه اصلا نیستش قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 دیوار و اینستا ازین گهواره ها خیلی میذارن . دست دو هست ولی چون کم کارکرده خیلی تمیزه و قیمت پا ... من همش جام تو ایناس ولی این گهواره رو واقعا نمیبینم ارزونتری هم نمیگن همون قیمت نو حساب میکنن قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 آره خوبه دوست من دو سال پیش فکر کنم ۴ میلیون خرید خیلی به دردش میخورد الان بالای ... نه تو اینستا که میدیدم این قیمتا نبود ولی تو گوگل قیمتشو سرچ کردم۱۶ تومن بود 😂 قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون