2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین سن هست خیلی راضیم فقط خیلی زود چاق میشم همش مراعاتم

خیلی خوبه دیگه مورد توجه نیستم عروس نیستم خیلی جوون نیستم نیاز به مورد تایید بودن ندارم

محجبه و مذهبی شدم که کاش 20سالگی شده بودم

و ارامشم خیلی بالاست الان 

کاشاین ارامش ده سال پیش داشتم

خدایا شکرت که انقدر بهم نظر داشتی اگه خواست تو نبود من هیچی نداشتم و نبودم الحمدالله

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
بهترین سن هست خیلی راضیم فقط خیلی زود چاق میشم همش مراعاتم خیلی خوبه دیگه مورد توجه نیستم عروس ن ...

چه جالب منم همین حس رو دارم  از هفده هجده سالگی تا سی انگار بیشتر برای دیگران و تایید دیگران زندگی میکنی همش میخوای زیباترین دیده بشی و وووو اما از سی که رد شدم یه ارامشی دارم انگار ارامش خودم در اولویت قرار گرفته