2777
2789
عنوان

بنظرتون با این آقا ازدواج کنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 43 پست

ازدواج با یه فرد نیست با یه نسل ‌‌یه خانواده است

من باشم هر چقدر هم سخت باشه رابطه رو تمام میکنم

اون آقا هم توی زندگی بر میگرده به تربیت و فرهنگ خانواده اش 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینا بهم دیگه نمیخورن 

درسته دوستت و اون آقا مهندسه اصل کاری ان ولی خب خانواده هم مهمه 

یا دوستت باید مث اونا مذهبی بشه که بعید میدونم بتونه از آزادی هاش بگذره 

یا پسره مث خانواده دوستت بشه که در این صورت خانوادش طردش میکنن 

همون بهتر که جدا بشن این دیگه چه دردسریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجو چادری میشدی تو اون شرایط سخت بلاخره کم میاوردی با یه بوه برکردی خوبه لنگه من میشدی خوبه اون نمیتونه درکت کنه باکسی باش که به هم بخوریذ اشتباه منو نکن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

مهم خود پسره است که اون طرز فکرش چجوریه نه خانوادش

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

هیچ چیززززززز مثل تفاوت شدید فرهنگی 

ادمو توی رابطه اذیت نمیکنه

هر چقدرم دوس داشتن باشه 

اذیت کننده و تحمل این رابطه ها سخته 

عشق و عاشقی روزای اولش خیلی قشنگه به شرطی ک در رو پاشنه بچرخه و هم کفو باشن 

من با تفاوت مالی طبقه ای میتونم کنار بیام

ولی فرهنگی ابدا

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

کافیه خود دو نفر بخوان کسی ک بخاطر شام‌عروسیو رخت و لباس و خونه و این‌چیزا از عشقش جدا بشه بهتره اسم ...

عشق اتفاقا اگه قراره منجر به حماقت بشه عشق نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اگه هردوتا باهم تفاهم داشته باشن میتونن باهم باشن ولی خانواده هم مهمه ادم ی بار ازدواج میکنه اگه قراره تو زندگیشون بخاطر خانواده ها ارامش نباشه به چ درد میخوره

خوب بستگی به خودشون داره منو همسرم تفاوت خانوادگی داریم اما هیچ وقت اجازه ندادیم خانواده ها نظری بدن ازشونم کمکی نگرفتیم همیشه سرپای خودمون بودیم.باید شهامت داشته باشن اصلا خانواده پسره طرد کنه مهم نیست ولی خود پسره اگر از اوناست که اصرار داره خانوادشو راضی کنه طبیعتا باید جدا بشن 

اگه میتونن با تفاوتها کنار بیان و به خانواده های همدیگه احترام بذارن اشکالی نداره

درضمن میتونن برای هر خانواده عروسی جدا بگیرن

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*