2777
2789

سلام بچه ها خوبید خوشید سلامتید

یه سوال داشتم 

جلسه بله برون که میرن چیکار میکنن

عروس خانم چایی میاره بعدش چیکار میکنن

کمی از تجربیاتتون بگید

لطفا مسخره نکنید تا حالا تو اینجور جلسات نبودم😐😂

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسم ها متفاوته

الان هرکی یه چی میگه بدتر گیج میشی

کلا تو مجلس بشین یه گوشه حرف نزن 😂

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

طرف ما مهریه تععین میشه نوسته میشه و بزرگترا امضا میکنن توافقاتی مثل خرید طلا و لباس عروس و این چیزا نوشته میشه توی دفتر بله برون.بعدم بزن و بکوب و پذیرایی 

دامادم نشون میکنه دست عروس

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تو خواستگاری چایی میارن تو بله برون تو باید مثل یه خانم متشخص یه جا بشینی و حرفم نزنی 😂😂اونا انگشتر نشون میارن و بزرگترا درباره مهریه و اینا صحبت میکنن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن