2777
2789
عنوان

لباسشویی مادربزرگ شوهر

514 بازدید | 40 پست

سلام به همه

من پنج ساله ازدواج کردم، تو جهیزیم یه لباسشویی تمام اتوماتیک ایرانی داشتم ودارم که بدک نیست یعنی تا الان مشکلی نداشته فقط چون ایرانیه میگن شاید خیلی کار نکنه برات. حالا چند ماهیه مادربزرگ مادری همسرم فوت شده و دارن وسایلش رو میفروشن که از قضا یه لباسشویی خارجی هم داره البته من نمیدونم چند سالس یا ظاهرش چطوره ولی شوهرم میگفت خارجیه و چون مال چندسال پیشه جنس خوبی داره و ما برش داریم حالا میخوام ازتون نظر بدید:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جون لطف میکنی برای تاپیکم گزارش بزنی ممنونت میشم مهربونم😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5740950/یه-کار-خیلی-وحشتناکی-کردم-تا-اخر-عمر-عذاب-وجدان-ولم-نمیکنه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

خیلی هم عالی برش دار حتما هر چی میتونی بردار به جز اون بعدا حسرت میخوری اگه کم رویی کنی من تجربه دارم 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو