2777
2789
عنوان

تنهام

73 بازدید | 15 پست

بچه ها به خدا من نه اخلاقم بده نه بی تربیتم و یا نه چیز دیگه نه زشتم 

اما خیلی تنهام نه دوستی

نه......‌‌

حتی حس می کنم مامان بابامم از دستم خستن

نمی دونم چرا اما حسم میگه دیگه حوصلم ندارن

اصلا وقتی می خواهن از خانه بیرون برن خداحافظی هم نمی کنن

خیلی وقتا دوست دارم یه نفر باشه بهش زنگ بزنم ولی هیچ کی هیچ کس نیست

اما از تنهایی😫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۸

توي مدرسه اي كلاسي فاميلي بل هيشكي دوس نشدي؟؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
فامیل هم سن و سالم نیست تو مدرسه یه باز از یه دوست بدی دیدم دوست صمیمی ندارم

من تازه الان كه دارم ميرم توي ٢٧ سال يدونه دوست صميمي دارم

از نظر من تنهايي بهتر از دوستي با هر ادميه

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
من تازه الان كه دارم ميرم توي ٢٧ سال يدونه دوست صميمي دارم از نظر من تنهايي بهتر از دوستي با هر ادم ...

درسته خودم همین عقیده رو دارم اما واقعا الان مامان بابا خونه نیستن خیلی تنهام خوب تو خودت رو بزار جای من چیکار می کردی😭😭

درسته خودم همین عقیده رو دارم اما واقعا الان مامان بابا خونه نیستن خیلی تنهام خوب تو خودت رو بزار جا ...

من همسن تو بودني تو يه شهري بودم كه نه فاميلي داشتيم نه دوستي داشتم نه كسي رو

مامانم ٧٠ ساله بابام ٨٠ ساله

اصلا دلم نميخواس باهاشون حرف بزنم

همش با فيلم و درس و مدرسه سرگرم بودم

بعدشم مستقيم رفتم دانشگاه 

هميشه تنها ميرفتم قدم ميزدم خريدامو ميكردم

من همسن تو بودني تو يه شهري بودم كه نه فاميلي داشتيم نه دوستي داشتم نه كسي رو مامانم ٧٠ ساله بابام ...

چاره اي جز اينكارا نداشتم

من همسن تو بودني تو يه شهري بودم كه نه فاميلي داشتيم نه دوستي داشتم نه كسي رو مامانم ٧٠ ساله بابام ...

دمت گرم به خدا همون قدم زدن هم ارزومونه تو کرونا😭

دمت گرم به خدا همون قدم زدن هم ارزومونه تو کرونا😭

تو اين كرونا كه اصن يه وضعيه

من خودم همش يا تو گوشيم يا دارم خونه تميز ميكنم يا فيلم ميبينم 

نه بيروني نه مهموني نه جايي

تو اين كرونا كه اصن يه وضعيه من خودم همش يا تو گوشيم يا دارم خونه تميز ميكنم يا فيلم ميبينم  ...

شما فرق داری من یه نو جوان انرژیم با شما فرق داره نا گفته نمونه ما ۱۵ سالمونه😂

شما فرق داری من یه نو جوان انرژیم با شما فرق داره نا گفته نمونه ما ۱۵ سالمونه😂

گفتي ١٨ سالته كه😐

گفتم حالا نگی سنت کما😂

درست حدس زدي

بچه برو مشقتو بنويس😂😂