2777
2789

عموی من کارمند رسمی بود 

تو اوایل دهه هفتاد یا اواخر دهه شصت عنوان استخدامیش رو عوض کرد و چند سال بعد هم به دلیل دوری راه درخواست بازنشستگی زودهنگام داد و الان حقوقش خیلی کمه. سه چهار تا خونه ویلایی داشت و اومد بزنه به یک کاری نشد و هربار بد آورد و الان بچه هاش هم یا نتونستند درس بخونند و فقط کار کردند و افسرده و مجرد یا مطلقه و مستاجرند و خودش مسکن مهر پرند یک قسمت داغونش زندگی می کنه. فامیل داشتیم تو شیره کش خونه مستاجر بود الان بچه هاش خارج اند و نوه داره تیزهوش.

شما بگید 

این کاربری برای دو خواهر است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هم بگم عموم خیلیییییییی مومن و حلال خوره و دو تا از بچه هاش تیزهوشان بودند ولی بعد این اتفاق ها نابود شدند.

افتضاحه وضع شون

از اون طرف هرکی داغون بود خوب شده وضعش.

این هم بگم عموم خیلیییییییی مومن و حلال خوره و دو تا از بچه هاش تیزهوشان بودند ولی بعد این اتفاق ها ...

خب چرا عموت اینکارو کرد؟ آدمی که دنبال پیشرفت نیست بچه هاشم بد بخت میکنه

میخندم ولی افسرده ام
خب چرا عموت اینکارو کرد؟ آدمی که دنبال پیشرفت نیست بچه هاشم بد بخت میکنه

سادگی و البته وسواس روی کارهاش.

اشتباه کرد ولی تعمدی نبود.اون موقع فکر می کرد داره کار درست رو می کنه

و البته اختلاف با زنش هم باعث می شد هرچی زنه می گه این بگه نه! افتادند رو لج و لجبازی

دو تا دخترش از خجالت نداشتن جهیزیه یا سرکوفت دیگران ازدواج نمی کنند

یکی شون جدا شده 

شوهرش ولش کرد رفت 

بی خبر

بعد فهمیدند پناهنده شده

پسرشون هم کارگر شهرداری شده