2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 32 پست
باید اول ببینید مادرتون با دوستی تو این سن موافقه  ، اگه براش قابل پذیرش باشه  راه حل برای ...

عزیزم دوستی رو موردی نداره فقط اینکه فرزند طلاق هستش نگرانم میکنه که مادرم اجازه نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وامادرت ب چ چیزلی دقت میکنه بچه طلاق آدم نیست؟

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

با مادرتون بیشتر در این باره صحبت کنید ، با مادرتون صمیمی تر و گرم تر بشین درباره افراد موفقی که فرزند طلاق بودن بهشون بگید و درباره ی عشق گرم و واقعی که بینتون هست  بگید ، من فرزند طلا قم اونم طلاق خیلی سخت و پیچیده ولی احساس نمیکنم مشکلی برای طرف مقابلم پیش بیارم یا به او زیانی برسونم ، ذات آدما مهمه و فرزند طلاق بده یک باور غلطه 

بلکه احساس میکنم میتونم ادم مهربون و ایده عالی در زندگی مشترک باشم . و مهم تر اینکه  اشتباهاتی که زندگی پدر و مادرم رو خراب کرد رو تکرار نمیکنم

والله من خودم با اینکه فرزند طلاق باشه مشکلی ندارم ولی مادرم با افکار خودش زندگی میکنه😭

میدونی خیلی ببخشیدولی قصدبدی ندارم ولی مادرت توعهدقدیم گیرکرده بچه طلاق عادمه ن عقده داره ن چیزی اتفاقابنظرمن بچه طلاق واسع زندگی خودش چیزایوک نداشته سعی میکنه بدست بیاره ب شرطی ک ی پشتوانه داشته باشع

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
با مادرتون بیشتر در این باره صحبت کنید ، با مادرتون صمیمی تر و گرم تر بشین درباره افراد موفقی که فرز ...

عزیزم فعلا درباره رابطم نمیتونم با مادرم صحبت کنم و اینکه امروز به مادرم گفتم که دوستم خاستگار داره و اون فرد فرزند طلاقه و مادرم گفت من که بودم دختر نمیدادم خیلی باهاش حرف زدم یهو شک کرد که چیشده 

خب بله میدونم  ولی خب چیکار کنم که قبول کنه؟🥺

دوسش داری؟پس واسع رسیدن بهش بجنگ نمیگم توروی مادرت وایساولی بگودلیل منطقی بیاره ن این ک بگه بچه طلاقع بگومن بااین آدم خوشبختم

دوسش داری؟پس واسع رسیدن بهش بجنگ نمیگم توروی مادرت وایساولی بگودلیل منطقی بیاره ن این ک بگه بچه طلاق ...

واقعا ممنونم ازت خیلی بهم امیدواری دادی لطفا برام دعا کن که بهش برسم ایشالا به هرچی که میخای برسی گلم

واقعا ممنونم ازت خیلی بهم امیدواری دادی لطفا برام دعا کن که بهش برسم ایشالا به هرچی که میخای برسی گل ...

کاری نکردم من باحال خوب آدماخوبم  امیدوارم به خواسته قلبیت برسی