2777
2789
عنوان

آرام باش..

105 بازدید | 3 پست

+بازم عصبانی شدی دختر؟

بازم گذاشتی دیگران احساساتت رو کنترل کنن؟؟

مگه نمیخواستی آروم بمونی...  اون همه تمرین و مدیتیشن کردی برای همین...

هیشکدومش جواب نداد...!

_آره...

من دوباره شکست خوردم...

بازهم عصبانی شدم.... دوباره و دوباره و دوباره....

و من چقدر خستم ازاین همه خشم..

خستم از تمام راه هایی که برای آروم کردن خودم میرم و بازهم نمیتونه منو آروم کنه...

خستم از این همه تلاش های بی نتیجه...

خستم...

سایه_نوشت#

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...

انقدر حال الانم تو این متنه که انگار خبرداشتی

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقيقااااا منم همين مشكل رو دارم ، خيلي سريع عصباني ميشم و صدام رو ميبرم بالا ، قبلا تو خونه ي پدريم بهم عادت كرده بودن با اين كه مادرم بارها بهم ميگفت اروم باش ، ولي االان كه عقد كردم خيلي برام دردسر ساز شده ، با اين كه شوهرم به شدت صبور و ارومه ولي خودم از عصبانيت هايي كه نميتونم كنترل كنم خودمو ناراحت ميشم