2777
2789

زیر ۱سال نباید شیرپاستوریزه بخورن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۷ ماهه نوزاد نیست 

شیر برای پخت و پز اشکالی نداره (( مول فرنی و شیر برنج‌و‌سوپ شیرو...))) ولی به صوذت خالی نباید بدید

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
زیر یکسال شیر نده عزیز یا شیرخشک یا شیر مادر شیرگاو سنگینه دل و روده ش بهم میریزه معده ش اذیت میشه ...

شیر پاستوریزه برای پخت غذا ایرادی نداره فقط مستقیم نباید بخوره

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
شیر پاستوریزه برای پخت غذا ایرادی نداره فقط مستقیم نباید بخوره

والا دکتر پسر من گفت نده بهش 

منم ندادم

حالا چیز مهمی هم نیست.به ریسکش نمی ارزه.کلا از موقعی ک به غذا بیوفتن تا یک سالگی ۶ ماهه. اون ۶ ماهو ادم نده بهتره

والا دکتر پسر من گفت نده بهش  منم ندادم حالا چیز مهمی هم نیست.به ریسکش نمی ارزه.کلا از موقعی ...

حتما پسرتون حساسیت نشون داده 

والا فرنی و حریرخ بادوم و .... بهتره با شیر پاستوریزه باشه