2777
2789
ب سلامتی  چرا پمپ درد نگرفتی چرا وقتی درد داشتی نیومدن برات شیاف مسکن بزارن آخه شنیدم شیاف مسک ...

پمپ درد توش مخدر داره و عوارضش زیاده برای همین از شیاف استفاده میکردم

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
نه نیومدن

ایشالله بهارخانوم همیشه سلامت باشه

عزیزم راه رفتن بعد عمل چطور بود؟؟دردش خیلیی شدیدع یا قابل تحمل؟؟کلا درد بعد عملو به چی میتونی تشبیه بدی؟؟از بیمارستان اومدی خونه همون روز حموم کردی؟؟

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پمپ درد توش مخدر داره و عوارضش زیاده برای همین از شیاف استفاده میکردم

قبلش قبل عمل باید بگیم برامون پمپ درد بیارن؟ اگه همونجا بگیم درد داریم پمپ درد بیارن میارن؟؟

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
ایشالله بهارخانوم همیشه سلامت باشه عزیزم راه رفتن بعد عمل چطور بود؟؟دردش خیلیی شدیدع یا قابل تحمل؟؟ ...

فدات شم مرسی دردش قابل تحمله فقط احساس افت فشار و بیحالی داری

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
قبلش قبل عمل باید بگیم برامون پمپ درد بیارن؟ اگه همونجا بگیم درد داریم پمپ درد بیارن میارن؟؟

قبل اینکه بری لباسای اتاق عملو بگیری همونجا تو داروخونه باید بخری البته بیشتر پزشکا اجازه استفادشو نمیدن

قبل اینکه بری لباسای اتاق عملو بگیری همونجا تو داروخونه باید بخری البته بیشتر پزشکا اجازه استفادشو ن ...

والا ما هرکیو میبینیم پمپ درد استفاده کرده و راضی هم بوده پزشکم مشکل نداشته.حرفت عجیبه

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
قیمتش چنده

چون نخریدم نمیدونم فکر کنم سیصد چهارصد تومن میشه

والا ما هرکیو میبینیم پمپ درد استفاده کرده و راضی هم بوده پزشکم مشکل نداشته.حرفت عجیبه

هر کیو میبینین پمپ درد داشته!والا حرف شما عجیب تره درسته که شما استفاده کردین اما بهتره عوارضشو تو گوگل ببینین

امیدوارم براتون خوش قدم باشه دختر گلتون     منم سزارین بودم ولی بدون اینکه خودم درخواست پ ...

فدات شم مرسی نمیدونم والا ولی الان زیاد اجازشو نمیدن حتی یکی از دوستام خرید دکترش گفت برو پس بده

هر کیو میبینین پمپ درد داشته!والا حرف شما عجیب تره درسته که شما استفاده کردین اما بهتره عوارضشو تو گ ...

عزیزم شما بهتره ی تحقیقی کنید بعد این حرفو بزنید.اکثر بیمارستانا ک زایمان سزارین انجام میدن پمپ درد هم پولشو میگیرن و میدن.کل اطرافیان من استفاده کردن نه عوارضی داشته ن چیزی.پزشکام کاری ندارن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
عزیزم شما بهتره ی تحقیقی کنید بعد این حرفو بزنید.اکثر بیمارستانا ک زایمان سزارین انجام میدن پمپ درد ...

حتی یه قرص ساده هم عوارض داره پس چطور میگی پمپ عوارض نداره به نظرم شیاف خیلی بهتره البته بستگی به بدن هم داره