2777
2789
عنوان

مادرشوهر عوضی

274 بازدید | 24 پست

سلام خانما من یکسال و۱٠ماه ازدواج کردم ۱۸سالمه یه ساله دوست دارم بچه دار بشم هنوز قسمت نشده به کسی هم در این مورد نگفتم حالا مادرشوهرم دیشب میگه یه زنی هست برای کسایی دوسه سال بچه دار نشدن دارو گیاهی میده بارداربشن بعد میگه یه دکتری هست هرکی باردارنشده دارو میده زود باردار میشن بعد اومدم خونه به شوهرم میگم مامان خانمت این حرف رو زده میگه نه منظورش تو نبوده بعد فقط منو مادرشوهر دیشب پیش هم بودیم کسی پیشمون نبود این حرفو زد بنظرتون چجوری جوابشو بدم این مادرشوهر کثافت رو

دلوین دنیامه 

بگو آره کسایی که لازم دارن خوبه برن ولی ما هنوز زوده قصد بچه دار شدن نداریم هنوز خودم بچه ام.... اینو بگی از خودش میفهمه دیگه دهنشو جمع میکنه 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو هر وقت صلاح بدونیم بچه دار میشیم بچه که فقط زاییدن نیست شرایط و امکانات میخواد مثل قدیم نیست که زنا یا حامله بودن یا بچه شیر میدادن😊😆

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

حالا مادر شوهر من میگه فعلا نزاری گیرت بیادا.در حالیکه ۳۱ سالمه پسرمم ۴سال و ۹ ماهشه..ولی انتظار داره دخترش با وجود نوزاد سه ماهه باز باردار بشه.. منم تو دلم گفتم منتظر اجازه توام افریطه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من مامانم ۲۰ سالگی بچه دار شد هنوز ک هنوزه میگه خیلی زود بوده عقل نداشتم

چ خبره ۱۸ سالگی

😂من ک تو ۱۸سالگی نشستم دارم سیب زمینی سرخ کرده میخورم تمرین زبان مینویسم بچه میخوای چکار سر جوونی