2777
2789

از این میترسم که عاشق بشم با شکست مواجه بشم

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

من همه عمر از عاشق شدن خیلی می ترسیدم به طوری که الان احساس می کنم توانایی عاشق شدن رو از دست دادم و به همین خاطر پشیمونم که چرا احساساتم رو انقدر سرکوب کردم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق شدم ولی سعی کردم ترس از دست دادنش رو نداشته باشم چون نمیشه روکسی صد در صد اطمینان داشت که تا ابد پیشت میمونه و مالکش بشی

حس عاشق شدن خیلی قشنگه اما اول عاشق خودت باش بعد ترس از دست دادن کسی رو نخواهی داشت

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

عشق واژه ی غریبیه 

اما ترسناک نیست 

زمانی ک بتونی همه چیشو دستت داشته باشی نه سخته و نه ترسناک

فقط و فقط باید مواظب باشی دلبسته ی آدم اشتباهی نشی

برات زیباترین و شیرین ترین عشقو آرزو میکنم 

من میترسم عشقم براش بد باشه و بد بختش کنه هر چند که دلدادشم😥😥

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇