2777
2789
عنوان

امشب مهمونم جایی کادو چی ببرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 33 پست
عزیزم مامانم اینا امروز یه پالتو براش میخرن با یه بسته کاکایو براش میبرن .منم یه گلدون گل براش میخرم ...

پالتو خوبه به نطرم

آره شما هم گلی، بلوزی روسری چیزی ببری خوبه🥰

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
عزیزم مامانم اینا امروز یه پالتو براش میخرن با یه بسته کاکایو براش میبرن .منم یه گلدون گل براش میخرم ...

به به.. عالیه.دستتون درد نکنه. البته فک کنم دیگه الان از مهمونی برگشتید😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به.. عالیه.دستتون درد نکنه. البته فک کنم دیگه الان از مهمونی برگشتید😄

گلی میخام برم موهامو امبره شرابی کنم خب؟؟؟بعد یه کت و شلوار مشکی قرمز دارم .خوبه یا بهم نمیان؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
گلی میخام برم موهامو امبره شرابی کنم خب؟؟؟بعد یه کت و شلوار مشکی قرمز دارم .خوبه یا بهم نمیان؟؟

خوبه. خیلی قشنگ میشه.. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔