2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران‌بارداری‌کلاخوابیدن‌سخته‌اونم‌ماه‌های‌اخرکه‌سنگین‌میشی‌وپاهات‌دردمیگیرن‌منکه‌شب‌تاصب‌بیداربودم‌‌بعدزایمان‌‌ازبس‌خسته‌میشی‌توهرشرایطی‌خوابت‌میبره

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
بخواب ک بعدا حسرت ب دل خواب میمونی ی عمر

خواستم جواب بدم گفتم کسی بیدار نیس دیدم نه بی خواب تر از من زیاد تر هست😁😁🤦

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....

عزیزم مهم نیس ک نمیتونی بخوابی مهم اینه الان هرجور دلت بخاد زندگی میکنی هروقت دلت بخواد دارز میکشی نمیخوام از بچه داری بترسونمت ولی خواب ک هیچی از دراز کشیدناتم لذت ببر❤😐

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨
خواستم جواب بدم گفتم کسی بیدار نیس دیدم نه بی خواب تر از من زیاد تر هست😁😁🤦

چیکار کنیم تواین اوضاع کرونایی دلمون ب گوشی خوشه

دارم چرت میگم از وقتی یادمه سرم‌توکوشیه تاصبح‌بیدارم😂

یه کاربر قدیمیه تازه پیداشده
چیکار کنیم تواین اوضاع کرونایی دلمون ب گوشی خوشه دارم چرت میگم از وقتی یادمه سرم‌توکوشیه تاصبح ...

وای اره خیلی بده من که واقعا وابستم اینقد زیاد که گوشیم دسته ولی دارم دنبالش میگردم وقتی پیشم نیس انگار یه چیز گم کردم

کاش یه روز چشمامو باز کنم ببینم همونو که آرزو میکردم جلو چشمامه.آرامش آرامش آرامش ....