2777
2789
عنوان

سبک شیم^^

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست

بچه ها یه لحظه یه سر به تاپیک من بزنین

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توجه کردیم انشالله پیداش کنی❤❤

فداتشم😁😂😂

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
جو گیر نشو فردا یا فکر می‌کنه علیه اش کاری کردی یا دیوانه ای!

😂😂😂

مهم دل خودمه من کار خودمو میکنم

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤
😂😂😂 مهم دل خودمه من کار خودمو میکنم

چندسالته؟حس میکنم خیلی جوگیری...میدونی منم اوایل خیلی عین شما بودم الان حس میکنم گذشته منی میخام کنترلت کنم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
چندسالته؟حس میکنم خیلی جوگیری...میدونی منم اوایل خیلی عین شما بودم الان حس میکنم گذشته منی میخام کنت ...

۲۳سالم😂😂

نه من خیلی بخشیدم هیچ وقتم پشیمون نشدم

۲۳سالم😂😂 نه من خیلی بخشیدم هیچ وقتم پشیمون نشدم

من ۲۶ ام ببخش اما به روشون نیار.من فقط سه نفره نمیتونم ببخشم اونم واقعا برام گرون تموم شده کاراشون

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
من ۲۶ ام ببخش اما به روشون نیار.من فقط سه نفره نمیتونم ببخشم اونم واقعا برام گرون تموم شده کاراشون

امشب از یکیشون بگذر..

نمیگم همشون چون سخته ولی سعی کن از یکیشون بگذری...

تو نگذریم هیمی بهت اضافه نمیشه..