2777
2789
عنوان

رعایت اتیکت از خانه آغاز می شود

603 بازدید | 4 پست

شما باید همون ملاحظه، احترام و ادبی را که در مورد دوستان همکاران یا حتی بیگانه ها نشان میدید، برای اعضای خانواده و اهالی خانه هم به کار ببندید کلمات :شما، لطفا، ممنون، ببخشیدو..معجزه میکنه. امتحان کنیدحتما.

اگر میخواهید ترقی کنید یک انسان درجه یک بشید با رعایت اصول اتیکت سرعت رشد و پیشرفتتون بسیار سریع تر میشه.

منبع:مقاله سیرتاپیازاتیکت

https://bahamindadras.com/etiquette/

من خودم همیشه ازشون استفاده میکنم  پدرجان،باباجان، مامان جان وبرادرم دوست مهربون...تنوع زیادی داره والبته بستگی به موقعیت هم داره.

نتیجه اش اینه که ازهمون نوجوانی بخاطردارم وقتی وارد محیط خانوادگی میشم  وارد میشم همه بااحترام بامن رفتارمیکنند

(یکباردوستی شنید خندید گفت چه مضحک!  بعدها همون دوست بهم گفت واقعا غبطه میخورم کاش منم اتیکت یادمیگرفتم اول همه دعواها با بی احترامی شروع میشه ازبین رفتن حریم ها وحرمت ها) 

لطفا همسرتون توی خلوت با ،جان، عزیزم وعشقم و... ولی جلو خانواده ،دوستان با اسم  فامیل یا آقا.. صداکنید  

من حتی برادرام توی جمع حتما" آقا" به اول اسمشون اضافه میکنم توی خلوت خودمونیم جان یا یه صفت خوب صدامیکنم مثلا به برادرکوچیکم اسمشو با مهربون میارم.

حتی چندوقت پیش مستندی دیدم از استاد سعید نیکپور گفتند پدربزرگشون وقتی 7ساله بودند ازدنیا رفت یادشون از چهارسالگی صداشون میکردند آقاسعید الان که 75 سالشون هنوزشیرینی اون لحن بیان توی ذهنشون هست.

چقدراثرداشت اون رفتار درعزت نفس ایشون که گفتند الگو زندگیشون بودند.

بزرگسالانی که خوب باهم رفتار میکنند الگوی خوبی برای فرزندانشان هستن 

من چندتا پیچ درباره آموزش اتیکت ویه مقاله براتون گذاشتم  امیدوارم مفید باشه .به خودتون احترام بذارید.

https://www.instagram.com/miss.etiquette/

https://www.instagram.com/farsse.co/

اینم بگم اگه زبانتون خوبه حوزه های مختلفی داره اتیکت توی پیچ ها مقالات خارجی مطالب ریزتری میتونید پیدا کنید

:

اتیکت اجتماعی (social etiquette) 

اتیکت ملاقات و دیدار (meeting etiquette)

اتیکت خوردن و آشامیدن (eating etiquette)

و اتیکت کسب‌وکار (business etiquette)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رعایت اتیکت باعث تاثیرگذاری حداکثری بر دیگران در برخورد اول خواهد شد.

فرصت تاثیرگذاری اصلی بر فردی که اولین بار با او ملاقات می‌کنید، تنها ۵ تا ۷ ثانیه ابتدای ملاقات است

برخورد اولیه شما در این زمان کوتاه تأثیر زیادی بر کیفیت ارتباط شما در آینده خواهد داشت و درواقع بخش مهمی از برداشت ذهنی فرد از شخصیت شمارا به وجود خواهد آورد. 

درصورتی‌که شما به اصول اتیکت آشنایی داشته و آن را به‌خوبی رعایت کنید، خواهید توانست تأثیر اولیه مثبت و سازنده‌ای از خود در ذهن دیگران به‌جای بگذارید.

به خاطر داشته باشید که اتیکت درواقع یک راهنما برای رفتارهای ماست و نبایستی آن را به‌عنوان قوانینی سخت و انعطاف‌ناپذیر در نظر گرفت. 

این قوانین را می‌توان براساس احترام و ادب و رفتارهای مناسب بسط داد. 

(مقاله اتیکت فردی حسین قربانی)

چندمنبع خوب که آقای دادرس توی مقاله اش معرفی کردند حتما بخونید درکنارش فیلم های که میبینید توجه کنید رفتارافراد درمهمونی ودررستوران خیلی میتونه کمک کنه.

من همیشه خانم های متشخص وموفق فیلم های ازنوجوانی برام جذاب بود یجوری الگو بودن

کتاب اتیکت دکتر حسین شیر محمدی   این کتاب کم حجم خوبه

کتاب آداب معاشرتن امیلی پست (کتاب رفرنس اتیکت در جهان) این کتاب چندجلدی میتونید انلاین بخونید خیلی خوبه 

کتاب آداب معاشرت برای همه (شهین دخت بهزادی)

سایت متمم محصول اتیکتت مهندس محمدرضا شعبانعلی این سایت خیلی خوبه موضاعات کاربردی داره