2777
2789
عنوان

عزيزاني كه ويلا دارن بيان لطفا

254 بازدید | 24 پست

ما ميخواييم شمال ويلا بخريم ولي نميدونيم از كدوم شهر يا منطقه بخريم

اگه كسي ويلا دارن ميشه بگه كجاست و اينكه راضي هستن يا نه؟

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

من ندارم ولی دوستام دارن.چمستان خوبه مازندرانه.امامن خودم گیلانو دوس دارم طبیعتش بکرتره ماسال واینا

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

محموداباد بگیر شهر ساحلی قیمتشم مناسب تره نسبت به بقیه شهرای ساحلی ماژندران

فقط حتما با یه اشنای شمالی برو‌بخر

غریبه ها رو میتیغیم ما😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چابکسر سرولات 

فوق العاده سر سبز... 👌👌👌

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ما گیلان داریم، توو اشکورات. جنگليه

بستگی داره ساحلی بخوای یا جنگلی

اما شرق گیلان بهشته

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ما گیلان داریم، توو اشکورات. جنگليه بستگی داره ساحلی بخوای یا جنگلی اما شرق گیلان بهشته

امنيتش خوبه؟؟؟

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

سه هزار داریم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
فقط چالوس، نمک آبرود

نمك آبرود ميگن الكي گرونه😁

امنيتش خوبه؟؟؟

نمیدونم منظورتون از امنیت چیه. 

خب همه جا، ساکن محلی و بومی داره دیگه، قطعا امنه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
محموداباد بگیر شهر ساحلی قیمتشم مناسب تره نسبت به بقیه شهرای ساحلی ماژندران فقط حتما با یه اشنای شم ...

واااي چرا😂 نكنين اين كارو، ملت با هزار بدبختي پول درميارن

خاله م از چمستان داره خیلی جاش خوبه

شما رفتين؟؟؟ اطرافش چطوره؟ شلوغه يا خلوت و بكر؟

عزیزم اشکورات کجا هست ؟چون ما زیبا کنار داریم 

شرق گیلان. رودسر، بعدش رحیم اباد میشه و بعدش اشکورات