2777
2789
خیلی مهربون و مسئولیت پذیرن مخصوصا پدرشون😍الهی فداشون بشم بچهام خیلی عاقلن

منم قراره یه عروس دیگه بگیرم. مغازه دار گفت دونخور شد بیا ببر. احساس میکنم دارم بچه دار میشم از فورش دلم ضعف میره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
منم قراره یه عروس دیگه بگیرم. مغازه دار گفت دونخور شد بیا ببر. احساس میکنم دارم بچه دار میشم از فورش ...

وااای عزیزم 

منم عاشق عروسم 

ولی خیلی گرونن یک جفتش 

من الان احساس مادربزرگ شدن میکنم😀😁😍

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گرون شدن. واقعا درک میکنم چه حسی دارید خدا ببخشه بهتون

مرسی عزیزم

همچنین برای شما

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
من دو تا عروس داشتم وقتی از مراسم سوم مادربزرگم برگشتم دیدم دختر افتاده کف قفس خدا میدونه الان که دا ...

الهی عزیزم درکت میکنم منم وقتی همسترم مرد خیلی داغون شدم هنوزم دلم کنده میشه از اینکه دیگه نیس😔یادم میفته سرما خورده بود سرفه میکرد دلم ریش میشه،انقد بهش رسیدگی کردم که مریضیش خوب شد ولی چن روز بعدش صبح بیدار شدم دیدم مرده😔😔دوسال و‌نیم بود داشتمش افسردگی گرفتم از رفتنش😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الهی عزیزم درکت میکنم منم وقتی همسترم مرد خیلی داغون شدم هنوزم دلم کنده میشه از اینکه دیگه نیس😔یادم ...

حق دارید. این کوچولو های دوست داشتنی ادم رو دلبسته میکنن

حق دارید. این کوچولو های دوست داشتنی ادم رو دلبسته میکنن

یادم نمیره، قلبم فشرده میشه، اطرافیانمم درکم نمیکنن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
یادم نمیره، قلبم فشرده میشه، اطرافیانمم درکم نمیکنن

اطرافیان منم همینن. گاهی پنهانی اشک میریزم. مامانم که دعوا هم میکنه که بده ولی برای من عزیزی بود که دلتنگشم خیلی دلتنگ

اطرافیان منم همینن. گاهی پنهانی اشک میریزم. مامانم که دعوا هم میکنه که بده ولی برای من عزیزی بود که ...

الهی عزیزم من همدردتم😔خیلی سخته تحملش خیلییی

الهی عزیزم من همدردتم😔خیلی سخته تحملش خیلییی

بله.الان تمام ذوقم اینه که قراره یه عروس دیگه بخرم قراره دون خور شد از مغازه بیارمش هفته ای یک بار میرم دیدنش🙂

بله.الان تمام ذوقم اینه که قراره یه عروس دیگه بخرم قراره دون خور شد از مغازه بیارمش هفته ای یک بار م ...

من پیش مشاور رفتم گفت نباید یه همستر دیگه بگیری،ول من به حرفش گوش نکردمو الان سه ماهه یکی دیگه خریدم،کار خوبی میکنی عزیزم حال من بهتر شده

من پیش مشاور رفتم گفت نباید یه همستر دیگه بگیری،ول من به حرفش گوش نکردمو الان سه ماهه یکی دیگه خریدم ...

اتفاقا نظر اطرافیان منم همین بود میدونید درکی از دلبستگی ندارن میگن زمان بخوره فراموش میکنه اما من بجه که نیستم یادم بره.به خدا برای ارزن هاشم که مونده گریه میکنم. با جایگزین کردن حداقل اینهمه زجر نمیکشم.ان  شاءا... همسترتون سلامت باشه

نه اصلااااا سرما میخوره قفسشو خاستین تمیز کنین یه جعبه بزرگ اگه دارین که از قفس بزرگتر باشه،قفسو بذ ...

عزیزمن درخواست دوستی دادم شرمنده انقدرسوال میپرسم همستر ما نمیدونم چرا بی قراره همش میله های قفس را دندون میگیره غذاش هم دادم نگرانشم🙁

عزیزمن درخواست دوستی دادم شرمنده انقدرسوال میپرسم همستر ما نمیدونم چرا بی قراره همش میله های قفس را ...

باشه عزیزم بیا بهت بگم