2777
2789

ازمایش ان تی چرا دو تا عدد papp.a و fbhcg بالاست؟کسی اینجوری بوده ؟بچم سالمه؟

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند عددش؟

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
https://uupload.ir/files/s769_screenshot_۲۰۲۱۰۱۰۵-۱۹۱۰۴۰.png

عزیزم اینکه خیلی خوبه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
ریسکاتوبگو

۱به ۱۳۱۰۰

عزیزم اینکه خیلی خوبه

اخه چرا دو تا عدد بالاست؟ خیلی میترسم . ازمایش مرحله دوم برام نوشت دکترم جوابش نیومده شب و روزم گریه س

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
T21 یک به ۲۴۲۰ T13 t18 یک به ۳۰۰۰۰

https://uupload.ir/files/ltmx_۲۰۲۰۱۲۰۹_۱۹۵۶۰۷.jpg