2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری منم میخوام

میتونید با خوندن نماز استغاثه به حضرت متوسل بشید. فقط منم ی مشکل دارم خیلی حاده برا منم دعاکنید

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
با اینکه جوابمو ندادن این چند وقت ولی چاره ای جز توسل ندارم

جواب میدن منتهی موقع تحققش وقت میبره 

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
من متوسل شدم بهشون خیلی وقته کاش خدا ب حرمت خانم فاطمه زهرا هم ک شده جوابمو بده منم مادر بشم 

امشبم متوسل بشید. میدونید بعضی دعاها گاهی نمیره به آسمون و حبس میشن تو کره زمین. قبل از توسل بهشون چهل بار بگید اللهم عجل لولیک الفرج بعد خواسته تونو بخوایید 

میتونید با خوندن نماز استغاثه به حضرت متوسل بشید. فقط منم ی مشکل دارم خیلی حاده برا منم دعاکنید

چجوری

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
چشم  شما هم برای من و زندگیم دعا کن

چشم حتما. همین الان دعاتون میکنم.

چجوری

دو رکعته مثل نماز صبحه بعد از تموم شدن تسبیح خانم رو میگید بعد میرید توسجده ۱۰۰ بار میگید یامولاتی یا فاطمه اغیثینی بعد صورتتون رو بهسمت راست میذارید رو مهر دوباره ۱۰۰ مرتبه اون ذکر بعد سمت چپ همون ذکر ۱۰۰ مرتبه بار آخر سر به سجده ۱۱۰ مرتبه همون ذکر 

دو رکعته مثل نماز صبحه بعد از تموم شدن تسبیح خانم رو میگید بعد میرید توسجده ۱۰۰ بار میگید یامولاتی ی ...

اگه خیلی گناهکار باشی چی 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
اگه خیلی گناهکار باشی چی 

خانم خیلی مهربونن. اونقد دلشون بزرگه به همه نظر دارن نگران نباش جواب میدن مطمینم. اگه به اون باشه که اینهمه آدم تو حرم شفا پیدامیکنن خوب نمیشدن که عزیز من. منو امام زمان بارها بهم معجزه رو نشون دادن