الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من متوسل شدم بهشون خیلی وقته کاش خدا ب حرمت خانم فاطمه زهرا هم ک شده جوابمو بده منم مادر بشم
امشبم متوسل بشید. میدونید بعضی دعاها گاهی نمیره به آسمون و حبس میشن تو کره زمین. قبل از توسل بهشون چهل بار بگید اللهم عجل لولیک الفرج بعد خواسته تونو بخوایید
بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق.
دو رکعته مثل نماز صبحه بعد از تموم شدن تسبیح خانم رو میگید بعد میرید توسجده ۱۰۰ بار میگید یامولاتی یا فاطمه اغیثینی بعد صورتتون رو بهسمت راست میذارید رو مهر دوباره ۱۰۰ مرتبه اون ذکر بعد سمت چپ همون ذکر ۱۰۰ مرتبه بار آخر سر به سجده ۱۱۰ مرتبه همون ذکر
بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق.
خانم خیلی مهربونن. اونقد دلشون بزرگه به همه نظر دارن نگران نباش جواب میدن مطمینم. اگه به اون باشه که اینهمه آدم تو حرم شفا پیدامیکنن خوب نمیشدن که عزیز من. منو امام زمان بارها بهم معجزه رو نشون دادن