کیا مثل من دچار این بیماری هستن؟ یعنی خدا نصیب هیچکس نکنه درسته بیماری بی خطریه ولی از لحاظ روحی آدم رو داغون می کنه. من یه چند وقته استرس زیاد دارم علایمم شدیدتر شده مدام حالت تهوع، اسپاسم روده و نفخ خیلی شدید دارم انگار تو شکمم جنگ جهانیه😐توی جمع نمیتونم برم مدام استرس دارم شکمم صدا بده. خیلی چیزا رو امتحان کردم اثر نداشت روم. اگر دارویی درمانی می شناسید که حداقل تو جمع میرم راحت باشم بگید
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه مدت بودم برام دارو نوشته بود بهتر شده بودم نسبتا چون زندگیمم آروم بود. الان استرس زیادی دارم علای ...
ببین کسی که این سندرم و داره مدام باید تحت نظر باشه. مرتب باید آزمایش بده. داروهاش چیزیه که اصلا نباید قطع بشه. خودتم که میدونی اصلا نباید استرس داشته باشی. سعی کن کنترل کنی
اگرم میبینی علائم داره بر میگرده باید بری پیش دکترت شاید داروهات و عوض کنه.
ببین کسی که این سندرم و داره مدام باید تحت نظر باشه. مرتب باید آزمایش بده. داروهاش چیزیه که اصلا نبا ...
استرس که واقعا دست خودم نیست چون تو موقعیت استرس آوری قرار گرفتم. دکترم گفت دارو موقته این بیماری درمان نداره باید عادت کنی و آرامش داشته باشی اونم که من نمی تونم واقعا
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
شما احتمال زیاد میکروب معده داری بری دکتر یه دوره دارو میده خوب میشی
آزمايش كامل دادم دكترگفت معدت هيچ مشكلي نداره همه چيم نرمال بودقرص امپرازول وفاموتدين وكليدينيوم سي هم داد ولي اصلا تغييرنكردم من يه دوره تابستون كروناگرفتم خوب شدم بعدش هرچي دردو مريضيه اومد سراغم