2777
2789

ببخشیدقهوه تون چی بود فرانسه یاترک

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه تون باید ترک باشه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

برات عدد افتاده 2 و7.میتونه 27ام باشه.برات بچع افتاده ک نوزاده.ی خانوم و اقایی رو میبینم ک زنه از مرده حساب میبره و ترس داره ازش ی زن باموهای کوتاه وجثته ی کوچیک.ی مرد با جثته ی بزرگ و قدبلند وک خیلی ام بداخلاقه.واست ی سنگینی افتاده تو زندگیت ک همش حال بدی داری و خوشیات کم شدن

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

چقدزودبرگردوندی فنجونو من بلدنیستم معلوم نیس شبیه چیه من چنسال پیش واسه یکی گرفتم دقیق نوشته بوددانشگاه ضا اون خودش دانشگاه قبول شدولی نرف رفت حوزه بعدیسالم شوهرکردداداشش اسمش رضاس اون دانشگاه رفت

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
چقدزودبرگردوندی فنجونو من بلدنیستم معلوم نیس شبیه چیه من چنسال پیش واسه یکی گرفتم دقیق نوشته بوددانش ...

منکه برنگردوندم 😑😑من فقط قهوشو خوردم از تهش عکس گرفتم😐

نمیپرسم چون از ی جا میگیرم همیشه همینو بهم میده😑 با این نمیشه 

قهوه تون ملات نداره

قهوه رو درست کردی میذارید ته نشین بشه بعد که خوردید تهش کمی می مونه توی نعلبکی سرش فنجون بذارید سمت چپ به طرف قلبتون برگردونید چند دقیقه گذشت فالتون بگیرید 

مرسی گلم😘همینو داشتم الان فقط 

نمیشه گرفت 

برعکس نذاشتی تونعلبکی یکم باشه ایندفعه برش گردون تونعلبکی

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
قهوه رو درست کردی میذارید ته نشین بشه بعد که خوردید تهش کمی می مونه توی نعلبکی سرش فنجون بذارید سمت ...

باش عزیزم یکی الان این کارو میکنم براتون میفرستم