2821
2789

بچه ها من از ۱۲ تا ۱۶ سیکل ترشحاتم قطع یا خیلی خیلی کم میشه...یعنی تخمک گذاری ندارم اصلا ؟؟؟؟ 

چون تنبلی دارم . ماه هایی هم ک دارو میخوردم 

ترشحاتم قطع میشد تو این روزا ...

فولی هام ۱۲ تا ۱۴ در حالت عادی .

با امپول و قرص ۱۵ تا ۱۷ .

منکه همیشه ترشحات دارم سه چهاروز،حتی زمانیکه فولیکول غالب هم نداشتم،ولی اگه چرک خشک کن قوی بخوری ترش ...

اره ی هفته اس دارم مسکن میخورم ...

ولی قبلا هم ک نمیخوردم ..همیمجور بود .ترشح نداشتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مسکن نه،چرک خشک کن قوی،من نزدیکای دوساله اقدام میکنم،سه چهارماهه فولیکول غالب دارم،ولی همیشه ترشحات ...

نمیدونم والا ...

منم بیشتر از دوساله اقدامم بی نتیجه بود ...

مسکن نه،چرک خشک کن قوی،من نزدیکای دوساله اقدام میکنم،سه چهارماهه فولیکول غالب دارم،ولی همیشه ترشحات ...

راسی چهار ماهه فولی غالب داری ...پ چرا باردار نشدی؟؟

راسی چهار ماهه فولی غالب داری ...پ چرا باردار نشدی؟؟

نمیدونم،الان چهارماهه که دکترمیگه ایده ال ترین شرایط روواس بارداری داری،ولی نمیشه،هرماه هم سونوی فولیکول میرم،روزتخمک گذاری اقدام،همه کارهم کردم،ازمایش اسپرم عکس رنگی،رحم گرم،نمیدونم دیگه

هفت هشت ماهی که نرفتم دکتر،بعدش رفتم،فهمیدم فولیکول غالب ندارم،بعدش درست شد،اندرومتررحم پایین بود اونم درست شد،استرس داشتم قرص استرس هم میخورم،تقویت هم میکنیم دوطرف،ولی کم کاری تیروئیددارم که بادارودرمان شده ی فعلا،شایددلیلش اونه

هفت هشت ماهی که نرفتم دکتر،بعدش رفتم،فهمیدم فولیکول غالب ندارم،بعدش درست شد،اندرومتررحم پایین بود او ...

چ خوب ک با دارو فولی هات خوب شده ...عااالیه 

واسه من با امپول و قرص ۱۷ میشد ..

داروهات چی بود؟

چ خوب ک با دارو فولی هات خوب شده ...عااالیه  واسه من با امپول و قرص ۱۷ میشد .. داروهات چی بود ...

من الان روزی دوتالتروزول روزسوم تا۷،بعدش هم تادوازدهم روزی ۳تااسترادیول

همراه بااسترادیول روزی یه قاشق نشاسته بااب هم میخورم

اولاش روزچهاردهم سونومیرفتم میگفت فولی خوب نداره،طوریکه که باسه تالتروزول وسه تااچ ام جی گفت نه رشدنکرده😕

خودم پزشکی کردم باسه تالتروزول سیزدهم رفتم گفت یه ذره ماده زردهست،ماه بعددوازدهم رفتم گفت اره داری🤕🤕🤕🤕

میدونی اگه خودم پزشکی نمیکردم ودوازدهم نمیرفتم هنوزم که هنوزه میگفت چهاذدهم بیاوبعدش میگفت فولی خوب نداری😂😂😂

ولی من ده ساله کم کاری تیروئیددارم،شایدبخاطراونه

شماداروت چیه؟روزچندم دوره فولی ۱۷ داشتی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز