2777
2789
عنوان

این چای ساز خوبه سفارش دادم؟+عکس

171 بازدید | 12 پست

خوبه بنظرتون؟ 

https://s16.picofile.com/file/8421580684/Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۶_۱۶۴۷۰۵_Samsung_Internet.jpg

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙
چند

۴۱۰ تومن

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده استارتر یه سوالم من دارم اگه دوست نداشتی پستمو پاک میکنم

ببخشید ابمیوه گیری چهار کاره نوآ ودسینی ورومانتیک هوم

ومکسی کدومش خوبه از بندر بیارن؟

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢

مبارکه ولی من کلا چایساز روهمی ها رو ترجیح میدم هم جای کمتر میگیرن هم دم کشیدنشون بهتره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
مبارکه ولی من کلا چایساز روهمی ها رو ترجیح میدم هم جای کمتر میگیرن هم دم کشیدنشون بهتره

اره ولی من ازینا خوشم میومد 

خوب نیستن اینا؟ 

قیمتش چند بود عزیزم؟ مبارکه

مرسی گلم ۴۱۰ تومن

شرمنده استارتر یه سوالم من دارم اگه دوست نداشتی پستمو پاک میکنم ببخشید ابمیوه گیری چهار کاره نوآ ود ...

من دیشب داشتم جهیزیه میخریدم اقاهه گفت نوآ بهتره نسبت به مکسی . اما اون دوتای دیگه رو نمیدونم

من دیشب داشتم جهیزیه میخریدم اقاهه گفت نوآ بهتره نسبت به مکسی . اما اون دوتای دیگه رو نمیدونم

ممنون گلم 

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
اره ولی من ازینا خوشم میومد  خوب نیستن اینا؟

چرا خوبن اصل کاری سلیقه خودتونه حالا که خوشتون میاد چه بهتر، چون من قبلا از این مدل چایسازا داشتم تجربمو گفتم که دم کشیدن چای رو اون یکی روهمی ها بهتره چون مثل سماور رو بخار آب دم میکشه وگرنه که اگه اهل چای دمی نیستین یا زیادی چای خور نیستین خیلی هم خوبه مبارکه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
چرا خوبن اصل کاری سلیقه خودتونه حالا که خوشتون میاد چه بهتر، چون من قبلا از این مدل چایسازا داشتم تج ...

مرسی گلم 😘😘