2777
2789
عنوان

خانومای گلی که دختر 5 ساله دارن

57 بازدید | 39 پست
سلام به دوستان عزیزم، من یک دختر 5 ساله دارم ( فروردین 90 دنیا اومده) . یه جورایی عین این 5 سال من نه خواب راحت داشتم نه زندگی معمولی. عاشقشم و خدا نگهش داره اما خیلی اذیتم میکنه، خیلی به من می چسبه ، من شاغلم و اصلا از دستش استراحت ندارم. نمیذاره ظهر بخوابم و شب ها هم به من موصله و با مکافات باید وقتی خوابید از تختش بیام بیرون. مدام میگه با من بازی کن. خیلی هم حساسه و تا دعواش کنی دوباره پناه میاره به خودم. ظهر ها که میرم نمی تونم درست ناهار بخورم ، پشت میز نمیاد و میگه بیا جلو تی وی به من غذا بده. همینطور استینم رو میکشه و من تند تند می خورم که برم به اون غذا بدم، اصلا نمی فهمم چی می خورم و زیاد می خورم و الان کلی اضافه وزن دارم. غذا هم خوب نمی خوره. دستشویی شمار دوشو هم خودش نمی کنه و باید سرپا بگیرمش. چیزای دیگه هست که نمیخوام حوصلتونر و سر ببرم. خواستم از تجربیات شما مامان های گل استفاده کنم. کسی مثل من هست؟
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوگل به نظرم اینطور نیست توجه به بچه لازمه و بچه ها گاه در شرایطی خاص نیاز به توجه زیاد دارند این بچه باید تمرین استقلال بکنه
مرا هزار امیــــــــــــد است و هر هزار تویــــــــــــــــــــــــــــــــی
خانم عسلی جان به گمان من یه سفره پهن کنید و با هم روی زمین غذا بخورید تو هم پشت میز غذا نخور بهش قاشق بده و بذار تا هر زمانی که می خواد غذاش رو ادامه بده و بخوره زیاد بهش امر و نهی نکن و روی رفتارش (اونایی که فکر می کنی بده) زوم نکن آرامش داشته باش بچه ها گاهی دیر این چیزا رو یاد می گیرن
مرا هزار امیــــــــــــد است و هر هزار تویــــــــــــــــــــــــــــــــی
البته صحبتی هم که کردم به خاطر رفتارهایی هست که خواهرم با دخترش داره. خواهرم برای هر نق و نوق بچه کارشو ول میکنه و هراسان میدوه سمت بچه. بچه هم مادرش رو شناخته و همه چیزو از مادرش میخواد .
دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.