2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرم همچین میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 74 پست
خوشبحالت شوهر من هر سری میریم بیرون فرمون ماشینو میچرخونه سمت خونشون

ما هم همینطور بودیم اول عروسیمون میگفت شبا فقط خونه مامانم خابم میبره و باید بریم اونجا کم کم درستشکردم الانشم پنجشنبه جمعه ها از صب تاشب اونجاس ولی من نمیرم مامانش شام درست نمیکرد منم میگفتم بهش گشنمه بریم خونه اینقدر بهونه گرفتم که دیگه منو نمیبره کم میرم هر وقت بگه میگم از سرکار میای برو سر بزن خودت دیگه نم نم بهتر شده ولی اونی که میخام نشد😑

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
وا دیگه اون موقع جای زدن داره یا اگه گفت چرا میگفتی اون غذا بچه 2 سالم سیر نمیکرد منم نخورده نیستم ا ...

میشناسمش میگه همش دنبال اینی بگی اونا بدن و ایراد دارن..بعد میکشه ب جنگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم همینطور بودیم اول عروسیمون میگفت شبا فقط خونه مامانم خابم میبره و باید بریم اونجا کم کم درستشک ...

شوهر تو کولی بازی درنمیاره؟من بگم نمیام میگه اهان نیا منم نمیام خونه مامانت بعد یهو میترکه دیوونا بازی درمیاره .اه

خوشبحالت شوهر من هر سری میریم بیرون فرمون ماشینو میچرخونه سمت خونشون

شبا سرش رو گرم کن بگو بریم بیرون روسری میخام کرم میخام خرید دارم کار دارم همش بهانه بیار کم کم درستش کن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ببین یا نمون یا اگع داری میری قبلش تو خونه غذا بخور  گدا صفته دیگه

اخه شوهر گاوم یهویی میبرتمون خوشنون...مثلا از جایی بزگشتنی میگه ی سر بزنیم مامانم...بعد تا نصف شب پانمیشه..دیوونه شدم

شبا سرش رو گرم کن بگو بریم بیرون روسری میخام کرم میخام خرید دارم کار دارم همش بهانه بیار کم کم درستش ...

ای خواهرررررررررر خدا انگار منو زده ...چی بگم ک گفتنی زیاده و درمان نداره..ببخش خستت کردم

شوهر تو کولی بازی درنمیاره؟من بگم نمیام میگه اهان نیا منم نمیام خونه مامانت بعد یهو میترکه دیوونا با ...

چرا خیلی مقاومت میکنه ولی من آروم جوابش رو میدم از حرفمم کوتاه نمیام اوایل دعوا داشتیم ی مدت مهمونی نمیومد منم نمیرفتم کم کم عادت کرد من حوصله ندارم هر شب برم خونه مامانش رک بهش گفتم باورت میشه شب عروسیمون همه رفتن هی میگفت وای تنها چکار کنیم حوصلمون سر میره

ای خواهرررررررررر خدا انگار منو زده ...چی بگم ک گفتنی زیاده و درمان نداره..ببخش خستت کردم

به هر حال یکم سعی کن با سیاست درستش کنی مرد جماعت همینه

هر سری رسیدم خونه لباسامم درنمیارم میرم آشپزخونه مستقیم

اسی‌گرسنه‌وازقحطی‌انده‌دراشپزخانه‌ی‌خویش😋👈🍟🍝🍕🍖🍗🍤🍤🍲🍛🍚🍙🍜🍞🍱🍥🍢🍡🍘🍠🍌🍎

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
اخه شوهر گاوم یهویی میبرتمون خوشنون...مثلا از جایی بزگشتنی میگه ی سر بزنیم مامانم...بعد تا نصف شب پا ...

خب‌بهش‌بگو‌اینکارت‌برای‌اونا‌زحمت‌درست‌کردنه‌اگه‌می‌هوای‌بریم‌باید‌اطلاع‌بدیم‌شایداذیت‌میشن

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
عزیزم ما عصر میریم تا ۱۲ شب واقعا ضعف میکنم ..منم غذام کمه ولی دگ ن انقدر..مثلا مرغ میذاره برام اندا ...

ای کاش بگی شاید میبینه اعتراضی نمیکنی همونقدر غذاته. این چیزای کوچیک شاید طرف واقعا متوجه نیست کارش اشتباهه.اگر روت نمیشه به همسرت هم میتونی بگی به مادرش بگه بیشتر برات بکشه

خوب اونم نیاد خونه مامانت راحت تری که 

یا مثل خودش رفتار کن خونه مامانت که رفتی برا خودت زیاد بکش برا اون یه ذره که سیر نشه بعد که صداش در اومد بگو چطور من همیشه با همین باید سیر شم یه دفعه که این کارو باش کنی میفهمه چه حس بدیه ادم نخورده یه لقمه غدا نیست ولی یه جور بی احترامیه به مهمون

شوهرت حواسش بهت بوده عزیزم من نمیتونم چیزی بگم واقعا مامانش زود خودشو میزنه ب غش و ضعف.دگ از خودم حا ...

اوایل نبود 

اتفاقا مادرشوهرمم اخلاقش همینطوریه

ولی خب شوهرم خیلی براش مهمه که قطع ارتباط نشه منم رابطه مو کم کردم دیگه از ترس اینکه کلا قطع نشه خودشم تلاش کرد رو اخلاقشون کار کنه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑