2777
2789

سلام تو رو خدا یکی به دادم برسه شدم مثل جنازه افتادم یه گوشه همه غذا ها بوی خیلی وحشتناکی میدن که اصلا نمیتونم نزدیکشون بشم😭از بوی عرق خودم حالم به هم میخوره هر روز تو‌حمومم.بوی همه چیز فرق کرده برام مثلا بوی اسفند بوی دود بوی جوهر نمک و همه چیز خیلی خیلی گند به مشامم میریه😭بچه کوچیکم دارم نمیتونم به طفلک برسم کی مثل من بوده؟چی کار کنم بهتر بسم😭😭😭😭

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

طبیعیه

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت بهت دارو میده من بیچاره هنوز تموم نشده فکر کنم‌تا روز آخر باهام باشه 😞😞😞

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

ناشکری نمیکنم اما چشمم رفت به بچه قبلیم که اینقدر راحت بودم گزاشتم باردار شدم میدونستم اینجوری میشم اقدام نمیکردم😭

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

من 

مثلا مامانم در یخچال رو باز میکرد من بالا میاوردم 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
طبیعیه

نه طبیعی نیست هیچکی دوربریام اینجوری نبوده خودمم اولی اینجور نبودم هیچکی درکم نمیکنه چون دوچارش نشدن😭😭😭

من 7 هفته هستم فردا وارد 8 میشم ولی اصلا حالت تهوع و ویار و.... ندارم چرا🤔

خوش به حالت دست راستت رو سر ما😭

من 7 هفته هستم فردا وارد 8 میشم ولی اصلا حالت تهوع و ویار و.... ندارم چرا🤔

منم ندارم نگرانم یه کسایی رو میبینم انقد حساس میشن من تنها علامتم اینه تند تند میرم سرویس بهداشتی و همش ضعف میکنم یکم هم سینه درد

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
برودکتر یه چی میده دیگه اینجوری نمی شه که

دکتر دمیترون فقط داده که اصلا رو ویار بو تاثیر نداره فقط برا تهوع هستش