2777
2789
عنوان

جدایی بعد ده سال

1545 بازدید | 32 پست

سلام من ده سال پیش تو ۱۸ سالگی با پسری ازدواج کردم که خیلی دوسش داشتم برا یه شهر دیگه بود با دنیایی از سختی و نخوردی ها تونستین خونه بسازیم بعدش ماشین بخریم بعدشم با بچه دار نشدنش ساختم ولی یکی دو سال اخر انگاری سرد شد و بی تفاوت نیومد خونه یه گوشه مینشست با گوشی یا فیلم نگاه میکرد و میخوابید هر دفعه گفتم بیا حرف بزنیم قبول نمیکردو میرفت میخوابید 

تا اینکه بهش خیلی شک میکردم چون بعضی کاراش مشکوکم بود

برا درمان هم رفتیم گفتن راهی نداره از خودتون بچه دار نمیشد باید از جنین اهدایی بگیرین گرفتیم باز نشد تا اینکه بدنم جواب نداد و من مریض شدم بهش گفتم بیا بچه از پرورشگاه بیاریم گفت نه گفتم بیا دوتایی باشیم گفت نه 

فقط گفت باید انقد از اسپرم اهدایی استفاده کنی تا بچه بیاری

منم گفتم نه گفت برو به سلامت منم اومدم خونه پدرم الان که تو واتساپ چک میکنمش هنوز تا یک دو شب آنلاینه تو واتساپ 

الان میفهمم که من تو این چن سال فقط خودمو داشتم‌گول میزدم و دوس داشتنم یه طرفه بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز جوونی بندازش تو آشغالی مردی که با همه سختی ها و مشکلاتش ساختی و سرگرم یکی دیگه شد به درد لای جر ...

دیشب تا دو تو واتساپ آنلاین بود هر دقیقه گوشی رو روشن میکردم و میرفتم میدیدم انلاینه انقد قلبم تند میزد که داشتم سکته میکردم

نمیدونم چه حوری دلمو راضی کنم حتی یه بار یه زنگ یا پیامی نداد برگرد

کاش هیچوقت برا هیچی حرص نمیخوردم و فقط ولخرجی میکردم 

دیشب تا دو تو واتساپ آنلاین بود هر دقیقه گوشی رو روشن میکردم و میرفتم میدیدم انلاینه انقد قلبم تند م ...

اشکال نداره حالا هم دیر نشد از همین جا راهت رو ازش جدا کن بچه که نداری بخواد اذیت بشه..دوستش داری دلت میخواد برگردی؟

مشکل از کی بود؟ رابطه ی یک طرفه ادم نابود میشه مشخصه که زن زندگی هستی

خوش اشتها جان یکی که مشکلات یه مرد رو تحمل کنه یارو هم سواستفاده کنه زن زندگیه از نظر تو؟ الحق که همتون لنگه همین

شاید میخواد بی محلت کنه تا بری بخاطر لچه دار نشدن خودش

نمیدونم ولی خب شرط گذاشت گفت برو دوباره استفاده کن وگرنه نمیخوام بدون بچه زندگی کنیم میگم چه جوری نگفت با اینکه خودش مشکل داره چرا من هر سری ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا باید آمپول بزنم اگه دوسم داشت چه جوری به آسیب روح و روانم راضی شد و چرا من نتونستم دیگه با کسی باشم

دیشب تا دو تو واتساپ آنلاین بود هر دقیقه گوشی رو روشن میکردم و میرفتم میدیدم انلاینه انقد قلبم تند م ...

درگیری های فکری شمارو من هم دارم

بچمو با زایمان زودرس از دست دادم

بعد این اتفاق شوهرم کل زندگی رو ول کرده

همش فکر میکنم دارم خودمو گول میزنم که میمونم و ...

وقتی تو این حال کنارم نبود و نیست، تمام ۱۱ سال زندگی مشترکمون میاد تو خاطرم

تمام کم کاریهای که کرد

گذشت های بیخودی که کردم

انگار همه این سالها من تنها واسه زندگی جنگیدم  

خوش اشتها جان یکی که مشکلات یه مرد رو تحمل کنه یارو هم سواستفاده کنه زن زندگیه از نظر تو؟ الحق که هم ...

من از مرد طرفداری نکردم

تلاش خانم نشون میده که برای زندگیش تلاش میکنه اما اقا هیچی تلاشی نکرد

عاشق کوه و طبیعت و گردش.

عزیزم زود تصمیم نگیر یه کاری کن بگو بزرگترها باهم صحبت کنن مشکلاتتون بگین حرف دلتو بزن تا هیچ وقت پشیمون نشی 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

[QUOTE=173009816]نمیدونم ولی خب شرط گذاشت گفت برو دوباره استفاده کن وگرنه نمیخوام بدون بچه زندگی کنیم .راحت زندگیت رها نکن بازم بجنگ اگه ج نداد مهریه ات بگیر واسه همیشه قیدش بزن چون زندگیت باسختی ساختیش میگم