2777
2789
عنوان

محدودیت

169 بازدید | 10 پست

سلام من واقعا خسته شدم 😭😭 من مامانم نمیزاره هیچ دوستی داشته باشم اصن نمیزاره تا سر کوچه برم هیچ دوستی ندارم تنهایه تنهام شونزده سالمه گوشیم به زور برام خریده من الان حدود چهل روزهه با یه پسر دوستم امروز گفت بیا ببینمت مامانم نمیزاره میگه گوه نخور پسرع بخاطر من از سرکارش اومد خونشون کلی برنامه ریخت ولی اخرش مامانم نزاشت دوستایه دیگم خیلی راحت میرن تو ماشین دوس پسراشون تو خونشون مامانم یه بیرونم نمیزازه من واقعا عقده ی شدم اخه پشت گوشی که همش مسخره بازیه من خیلی بدبختم چیکار کنم مامانم بزاره الان دوستام همه بیرونن مامانم نمیزاره من برم خوشبحال هرکسی که ازاده

تعداد رای : 6
نظرسنجی
خانواده
5
83%
محدودیت
1
16%

مجبوری بگی دارم با پسر بیرون میرم؟؟منم میرفتم اوایل دوستی کلی صغرا کبرا میبافتم مامانم بزاره برم بیرون.بگو‌با دوستای مدرسم میرم.کاری‌کن بهت اعتماد داشته باشه.اینکه محدودت کرده لابد چیزی ازت دیده

خدایا شکرت بابت داده ها و نداده هات❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت میشناخته که محدودت کرده عزیزم 

١۶سالگی برای دوست پسر داشتن و خونه ش رفتن زوده!

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

خب الان چی بگم خوبه؟ اره مادرت فولازرهه و تو زندانی دیوی؟ اینهمه دورو بر، خاطره و داستان و کتاب و فیلم و مرده و زنده ندیدی اخر و عاقبت دوستی خیابونی چیه؟ یا باید گرگ باشی که نخورنت یا خورده میشی. خب چه کاریه مگه ازادی فقط رفاقت با پسراست؟ الان که کروناست همه هم خونه ان برو دنبال هنری درسی رفاقت مفیدی

دخترک و پسرکم تمام دارایی من    

شما ۱۶ سالته بهتره خونه دوست پسر نری 

کار نداشته باش بقیه میرن یا چیکار میکنن

خواستی دوست پسر داشته باشی قرار بیرون بذارین خونه نه

در مورد گیر دادن مامانتم نظری ندارم والا 

با اینهمه محدودیت بازم دوست پسر داری؟ 

زیاد سخت میگیره ولی به نفع خودته .دوستی با پسرا هیج منفعتی برات نداره عزیزم ...هیج کی هم دلسوز تر از مادرت نیست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

خوشکل خانم مامانت برات میترسه  خونه آقاپسرنرومردهافقط میخوان لذت ببرن بعدش پشتشون می کنن میرن تومیمونه دل شکسته وحرمت ازبین رفته منم دختردارم نه محدودش می کنم نه ولش می کنم به حال خودش تلفن داره دوست دخترداره هفته گی خونه مادربزرگ وخاله وپارک وبازارمیبرم ولی دوست پسرنمیزارم  

گل مریم 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗همیشه به یادتم💞