2777
2789
عنوان

هر کی مثل من از بی پولی خسته است بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 41 پست
بای فرد پولدار ازدواج کن بعد این دختر عموی بابام چجوریه مجرده کاریم نداره دوس پسراش خرجش میکنن همش ل ...

پولدارا بگیر نیستن دنبال سواستفاده هستن مخصوصا وقتی میفهمن تو نداری ؛ مگه اینک طرف یا قبلا ازدواج کرده یا سنش زیاده ؛ با یکی آشنا شدم خیلی پولدار بود زنش مرده بود ی بچه داشت ؛ همون اول ماری داشت همه چی رو میزد نام بچه ۳ ساله یهو به من چیزی نرسه , منم نتونستم 

منم واقعا خسته شدم با دوتا بچه ماهی دو هشتصد زندگی خیلی خیلی سخت شده قسط وام هم داریم اینکه پول یه آ ...

مستاجر هم هستین؟ 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واقعا خسته شدم با دوتا بچه ماهی دو هشتصد زندگی خیلی خیلی سخت شده قسط وام هم داریم اینکه پول یه آ ...

کاش دوتا بچه نداشتی بیچاره این بچها تا همیشه باید تو فقط باشن مثل من 

خب طرف باید پلنگی چیزی باشه

میگم این همه پول چجوری بهش میدن ینی رابطع ایناداره اخه مجرده

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
این گداییه بنظرم

الان خیلیا شوگر ددی دارن ی دختر ۱۳ ب من میگ من شوهرنمیخوام ی شوگر ددی رو ب موت میخوام اوالشو ب نامم بزنه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
الان خیلیا شوگر ددی دارن ی دختر ۱۳ ب من میگ من شوهرنمیخوام ی شوگر ددی رو ب موت میخوام اوالشو ب نامم ...

وای😂😂😂اخر الزمانه بخدا 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
پولدارا بگیر نیستن دنبال سواستفاده هستن مخصوصا وقتی میفهمن تو نداری ؛ مگه اینک طرف یا قبلا ازدواج کر ...

ای خاک برسرش