بچه ها بیاید یکم از قانونای عجیبی که تو خانواده خودتون هست یا تو اطرافیانتون دیدید بگید
هرکس داخل تاپیک میشه یدونه بگه😜....
دسته پر داخل شید لطفا😂😂😂😂
🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏
آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه... خستهام... مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه... 🖤🥀 اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی پس درود بر مرگو 🖤 ⚰️ 🖤 مرگ بر زندگی مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔 انقدر خسته است جانم! 🖤 🖤 که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀. نیستی بابا... و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.
مثلا تو رسومات یکی از آشناهامون موقع عزاداری باید هر کسی وارد مجلس میشه خودشو بزنه و گریه و زاری کنه و اگه اروم وارد بشه توهین به صاحب عزا میدونن که وقتی شنیدم خیلی تعجب کردم😐چون تا حالا ندیدم
🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏
من خودم حرفم خیلی برش داره تو خونمون کسی جرات نداره بدون رضایت من کاری کنه بخاطر همین سوژه شدم تو فامیل فامیلامون میان خونمون هر کاری میخوان بکنن از من میترسن بعد میگن اول به رییس بگین
یا از سمت خانواده همسرم یه بار شنیدم که از قبل این رسم رو داشتن که موقع عروسی با کارت دعوت برای مهمون یه انگشتره طلاهم میفرستادن😑
من خودم حرفم خیلی برش داره تو خونمون کسی جرات نداره بدون رضایت من کاری کنه بخاطر همین سوژه شدم تو فا ...
چه جالب.مگه چکار میکنی که همه ازت میترسن😂
خیلی جدی ام به هیشکی رو نمیدم حتی خانوادم کل فامیلم میدونن من دیکتاتورم تو خونه حساسیت های خاص خودم و دارم ولی اصلا بداخلاق نیستم هاااا فقط رک و جدی ام 😎